Νέο Volkswagen Passat Alltrack 4MOTION και 1.4 TSI 150 PS

H γκάμα του νέου Volkswagen Passat εμπλουτίζεται με τη νέα crossover έκδοση Passat Alltrack, η οποία εφοδιάζεται με την τετρακίνηση 4MOTION, ενώ πολλές είναι και οι αλλαγές που τονίζουν τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα του. Εξωτερικά διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με ποδιές μεταλλικής όψης, μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα έχουν τοποθετηθεί στα μαρσπιέ και γύρω από τους θόλους των τροχών. Αυξημένη κατά 27,5 χλστ. είναι και η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος. Επιπλέον, εφοδιάζεται με ασημί ράγες οροφής και 17 ιντσών ζάντες (προαιρετικά διατίθενται 18 και 19 ιντσών). Στο εσωτερικό του Passat Alltrack υπάρχουν νέες επενδύσεις με ύφασμα – αλκαντάρα και μεταλλικά ένθετα στα μαρσπιέ με ανάγλυφο «Alltrack».

Στάνταρ είναι η τετρακίνηση 4MOTION, βασισμένη στον 5ης γενιάς συμπλέκτη Haldex. Σε κανονικές συνθήκες πρόσφυσης η κίνηση μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς για λόγους οικονομίας καυσίμου, ενώ μόλις διαγνωστεί απώλεια πρόσφυσης εμπλέκεται αυτομάτως και ο πίσω άξονας σε μόλις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Η συμπλέκτης Haldex συνδυάζεται με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό και ESC που ενεργούν σε όλους τους τροχούς. Πρόσθετα τα Passat Alltrack 2.0 TSI 220 PS και 2.0 TDI 240 PS εφοδιάζονται και με το XDS+ σε αμφότερους τους άξονες. Επιπλέον, μέσω του διακόπτη «Offroad» αλλάζει η ρύθμιση του ABS, του DSG κιβωτίου και η απόκριση του γκαζιού, ενώ τα συστήματα Hill Start Assist και Hill Descent Assist δεν επιτρέπουν στο όχημα να κυλίσει προς τα εμπρός και να επιταχύνει σε κατηφόρες.

Η Volkswagen προσφέρει μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ με το νέο Passat Alltrack, τους TSI 1.4 λτ. 150 PS και 2.0 λτ. 220 PS και τρεις ντίζελ, τους 2.0 λτ. με 150, 190 και 240 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store