Volkswagen Golf Sportsvan R-Line για σπορτίφ οικογενειάρχες

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα κάνει η νέα πιο σπορτίφ έκδοση Golf Sportsvan R-Line, η οποία δημιουργήθηκε από την Volkswagen R GmbH. Το πακέτο R-Line περιλαμβάνει αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του πρακτικότερου Golf Sportsvan, που του χαρίζουν πιο νεανική εμφάνιση για τους λιγότερο συντηρητικούς οικογενειάρχες.

Εξωτερικά διακρίνεται από τους πλήρως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά και τη νέα μάσκα με τις οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, τις διπλές στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, τα σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα και τις προσθήκες στα μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος. Το πακέτο συμπληρώνουν τα λογότυπα R-Line που βρίσκονται στη μάσκα, στα εμπρός φτερά και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμα σκουρόχρωμα πίσω κρύσταλλα, σπορ ανάρτηση χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά και ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 17 ή 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό του νέου Volkswagen Golf Sportsvan R-Line υπάρχουν αποκλειστικά σπορ καθίσματα, διακοσμητικά χρώματος Black Lead Grey, λογότυπα R-Line, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρη επένδυση οροφής και ραφές σε χρωματική αντίθεση στο τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων, κεντρικό υποβραχιόνιο, πάνελ των θυρών και πατάκια.

Get it on Google Play Download on the App Store