Toyota iQ 1.0

Υψηλό… iQ εμφανίζει το μίνι μοντέλο της Toyota με την «προχωρημένη» σχεδίαση και με μήκος λίγο πιο κάτω από τα 3 μέτρα, το οποίο υιοθετεί πολλές καινοτομίες. Καταρχήν στο εσωτερικό του με τη μινιμαλιστική σχεδίαση και την πολύ καλή ποιότητα μπορούν να μετακινηθούν 3 ενήλικα άτομα και ένα παιδί (έστω και με κάποιες παραχωρήσεις για τους πίσω φιλοξενούμενους). Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ο χώρος για τις αποσκευές είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος (32 λτ.). To Toyota iQ 1.0, το οποίο εφοδιάζεται με 9 αερόσακους στάνταρ διαθέτει υψηλή παθητική αλλά και ενεργητική ασφάλεια, αφού είναι σταθερό, χωρίς να μειονεκτεί σε άνεση και ευελιξία. Επιπλέον, ο κινητήρας του 1.0 λίτρου έχει την απαραίτητη ζωηράδα, δεν «καίει» και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Το αντίτιμο είναι η σχετικά ανεβασμένη τιμή του.  

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 9 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, a/c, και ράδιο CD.

Τιμή από: 13.570 ευρώ

Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 998 κ.εκ., Ισχύς: 68/6.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 91/4.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 14,7 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 4,4 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 99 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store