Kia Rio υπερ-φουλ εξοπλισμένο σε οικονομική τιμή

Η τιμή σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό, είναι τα πρώτα στοιχεία που εξετάζει κανείς κατά την αναζήτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ψάχνοντας για την πιο συμφέρουσα επιλογή. Παράλληλα, οι απαιτήσεις των αγοραστών έχουν αυξηθεί πολύ και θέλουν όλα τα συστήματα ασφαλείας, ανέσεων και υποβοήθησης του οδηγού, χωρίς να δαπανήσουν πάρα πολλά χρήματα.

Μια πολύ καλή πρόταση αγοράς αυτή τη στιγμή που προσφέρει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, είναι το ανανεωμένο Kia Rio. Στην πλούσια έκδοση Optimum ADAS με τον κινητήρα 1.2 λτ. 84 PS πωλείται στην τιμή των 16.090 ευρώ, περιλαμβάνοντας τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, air condition, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ. Σημαντική παροχή είναι ακόμα η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και τα 5 χρόνια δωρεάν service.

Πέρα από το φουλ στάνταρ εξοπλισμό, το Rio διακρίνεται για το μοντέρνο του σχεδιασμό εξωτερικά και το στιβαρής κατασκευής εσωτερικό του. Σε αυτό θα φιλοξενηθούν τέσσερα άτομα δίχως παραχωρήσεις, ενώ για τις αποσκευές υπάρχουν 325 λίτρα. Στα συν ανήκει ακόμα και η πολύ καλή εργονομία των διαφόρων επιμέρους χειριστηρίων.

Την κίνηση αυτής της έκδοσης αναλαμβάνει ο το 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό μηχανικό σύνολο 1.2 λτ. MPi, ισχύος 84 ίππων και με ροπή 118 Nm στις 4.200 σ.α.λ. Συνδυάζεται με κοντής κλιμάκωσης χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων και επιταχύνει το μήκους 4.065 χλστ. και βάρους 1.143 κιλών Rio στο 0-100 χλμ./ώρα σε 13,1 δλ., με τελική ταχύτητα 173 χλμ./ώρα. Επίσης, η Kia ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση από 5,2 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από 118 γρ./χλμ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πιο σπορτίφ έκδοση GT Line (το λευκό αυτοκίνητο), με τιμή από 17.190 ευρώ. Επιπλέον ενσωματώνει αυτόματο κλιματισμό, σπορ δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, διακοσμητικά τύπου ανθρακονήματος, 17άρες ζάντες, δυναμικού σχεδιασμού προφυλακτήρες, φώτα ομίχλης LED, πλαϊνές ποδιές, διπλή απόληξη της εξάτμισης και αεροτομή οροφής.

Get it on Google Play Download on the App Store