Το παιχνιδιάρικο αυτοκίνητο των 11.570 ευρώ!

Είναι ομολογουμένως υπέροχο το συναίσθημα, όταν πηγαίνεις προς το αυτοκίνητό σου να πιάνεις τον εαυτό σου να χαμογελάει αντικρίζοντάς το. Σίγουρα ακριβές κατασκευές δεκάδων χιλιάδων ευρώ το καταφέρνουν αυτό με περισσή άνεση! Αλλά όταν κάτι τέτοιο γίνεται πράξη από ένα αυτοκίνητο πόλης με χαμηλή τιμή, τότε ξέρεις ότι οι σχεδιαστές της κατασκευάστριας εταιρείας έχουν δώσει τον καλύτερό του εαυτό!

Το επιτυχημένο και ευφάνταστο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που θα αναφερθούμε, είναι το έντονα νεανικό Citroen C1, το οποίο η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει σε τιμή από 11.570 ευρώ! Κόστος που περιλαμβάνει και την προωθητική ενέργεια που «τρέχει» αυτό το διάστημα. Το παιχνιδιάρικο Citroen C1 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με κινητήρα 1.0 λτ. και σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις (Feel, iTouch, Shine, Millenium, JCC+), ενώ έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε και στην έκδοση Airscape με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή. Εξοπλιστικά τώρα, για τα δεδομένα της κατηγορίας δεν θα έχετε παράπονο, μιας και από την πρώτη έκδοση έχετε στη διάθεσή σας τα εξής: 6 αερόσακους, Air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηχοσύστημα με ράδιο MP3 με 2 ηχεία και θύρα USB και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.

Σου φτιάχνει τη μέρα όταν το κοιτάς!

Το Citroen C1 είναι από τα πλέον όμορφα αυτοκίνητα πόλης που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Διαθέτει μια μοντέρνα σχεδιαστική προσέγγιση με ευχάριστη «φάτσα», που πραγματικά ξεχωρίζει μέσα στο σύνολο. Στο εμπρόσθιο τμήμα διακρίνονται τα διπλά φωτιστικά σώματα, με το δυναμισμό να ενισχύεται από την οπτική συνέχεια μεταξύ του παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων. Το μεγάλο του ατού είναι οι συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να κινηθεί αέρινα μέσα στα στενά της πόλης. Για να είμαστε ακριβείς, το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 3.466 χλστ. και συνδυαστικά με τον κύκλο στροφής των 4,8 μέτρων οι ελιγμοί και το παρκάρισμα γίνονται εύκολη υπόθεση.

Ωραίο και μέσα!

Ο όμορφος και παιχνιδιάρικος σχεδιασμός συνεχίζεται και στην καμπίνα του Citroen C1, η οποία θα βολέψει τέσσερις ενήλικους. Τα υλικά ικανοποιούν, όπως και η συναρμογή τους, ενώ και η πρακτικότητα είναι καλή με επαρκή αριθμό θηκών για τα καθημερινά σας αντικείμενα. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 196 λίτρα, που με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει τα έως και 780 λίτρα. Ειδικά αν το προμηθευτείτε στην έκδοση Airscape τότε θα απολαμβάνει και μια απρόσκοπτη θέα προς τον ουρανό, ενισχύοντας περαιτέρω το αίσθημα της ευρυχωρίας.

Αποδοτικός κινητήρας & ευχάριστο στο δρόμο

Κάτω από το καπό του C1 υπάρχει ένας κινητήρας βενζίνης 1.0 λτ., απόδοσης 72 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 93 Νm ροπής στις 4.400 σ.α.λ. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 12,6 δλ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 160 χλμ./ώρα. Τα καλά νέα συνεχίζονται τόσο με τη μέση κατανάλωση που ανέρχεται στα 4,8 λτ./100 χλμ., αλλά κι από τις χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (110 γρ./χλμ.) που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Στο δρόμο, η ανάρτηση ξεχωρίζει με την λειτουργία της, καθώς χαρίζει άνεση κατά τις μετακινήσεις, ενώ συνδυαστικά με την πολύ καλή ηχομόνωση, ο οδηγός απολαμβάνει ένα ήσυχο και πολιτισμένο περιβάλλον οδήγησης. Κι όλα αυτά χωρίς να γίνουν εκπτώσεις στο κράτημα, που ικανοποιεί και με το παραπάνω και δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κινηθεί με ασφάλεια και εκτός της πόλης.

Get it on Google Play Download on the App Store