To υπερ-άνετο αυτοκίνητο των 13.177 ευρώ!

Για το οικογενειακό κοινό που αναζητά ν’ αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, βασική προτεραιότητα είναι οι όσο το δυνατόν μεγαλύτεροι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Συνήθως, στα μοντέλα που δεν γίνονται παραχωρήσεις και είναι «XL» σε ανέσεις, πωλούνται σε υψηλές τιμές. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί το Fiat Tipo SW, το οποίο πωλείται στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 13.177 ευρώ (έναντι 16.177 ευρώ αρχικής).

Δείτε ακόμα: Ποιο αυτοκίνητο πωλείται τώρα κοψοχρονιά;

Η τρέχουσα προσφορά αφορά την έκδοση 1.4 λτ. 95 PS Street και αποτελεί μια καλή λύση για όσους ψάχνουν τους μέγιστους δυνατούς χώρους με τα λιγότερα χρήματα. Σίγουρα τα στέισον βάγκον οχήματα δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην Ελλάδα, όμως δεν παύουν να είναι ιδανικά για εκείνους που θέλουν πολύ μεγάλο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο πορτ μπαγκάζ. Στο Tipo SW συγκεκριμένα έχει χωρητικότητα 550 λίτρα και χαμηλό κατώφλι που διευκολύνει τη φόρτωση, ενώ με την αναδίπλωση της πλάτης του πίσω καθίσματος δημιουργείται ένας μεγάλος και επίπεδος αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, το αμάξωμα με μήκος 4.571 χλστ., πλάτος 1.792 χλστ., ύψος 1.514 χλστ. και μεταξόνιο 2.638 χλστ. προσφέρει και άνετους χώρους για τις μετακινήσεις έως 5 ενήλικων επιβατών.

Από πλευράς εξοπλισμού, η αρχική έκδοση Street περιλαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, air condition, σύστημα ραδιοφώνου Uconnect με Bluetooth και USB, φιμέ κρύσταλλα και μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Νέο SUV με 13.580 ευρώ και 445 λτ. πορτ μπαγκάζ

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο 1.4 λτ. κινητήρας ισχύος 95 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με ροπή 127 Nm στις 4.500 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο των 6 ταχυτήτων, το βάρους 1.280 κιλών αμάξωμα επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 12,6 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 182 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 5,8 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 132 γρ./χλμ.

Το πιο πρακτικό και ευρύχωρο Tipo Station Wagon παρουσιάζει καλά συνολικά χαρακτηριστικά στο δρόμο και είναι σε θέση να ικανοποιήσει το οικογενειακό κοινό στο οποίο απευθύνεται. Η ανάρτησή του με τα Γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και τον ημιάκαμπτο άξονα πίσω έχει σχετικά σφιχτή ρύθμιση και προσφέρει στο αυτοκίνητο καλή σταθερότητα στις ευθείες και λογικές κλίσεις στις στροφές.

Δείτε ακόμα: Υβριδικά μικρά αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές

Get it on Google Play Download on the App Store