10 λόγοι αγοράς του Toyota C-HR 1.8 Hybrid

H Toyota αποτελεί μια πολύ δημοφιλής μάρκα στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο (πρώτη σε πωλήσεις). Τα περισσότερα μοντέλα της βρίσκονται ψηλά στην προτίμηση του κοινού και όχι άδικα, ενώ ειδικά τα πιο νέα μοντέλα προσφέρουν το συναίσθημα που έλειπε από τα πιο παλιά. Τη νέα πνοή αλλαγής έφερε το μικρομεσαίο ιαπωνικό SUV, το C-HR με τα πολλά θετικά γνωρίσματα, όπως είναι τα 10 κυριότερα που παραθέτουμε παρακάτω.

1. Ξεχωριστός σχεδιασμός: Αποτελεί ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς του C-HR, αφού διαθέτει έντονα δυναμικά χαρακτηριστικά, από όποια πλευρά και να δει κανείς το καλοσμιλεμένο αμάξωμα των 4.360 χλστ. μήκους.

2. Προσοχή στην ποιότητα: Ο θάλαμος των επιβατών, εκτός από τη μοντέρνα του αισθητική διακρίνεται και για την ποιότητα. Τα μαλακά υλικά στο ταμπλό, η επένδυση τύπου δέρματος με τις ραφές και τα διακοσμητικά ματ χρωμίου και λάκας πιάνου, προσθέτουν νότες πολυτέλειας.

3. Ανταγωνιστική τιμή: Με κόστος αγοράς που ξεκινά από 24.270 ευρώ, το C-HR είναι το πιο προσιτό σε τιμή μικρομεσαίο full hybrid SUV της αγοράς, ενώ συνοδεύεται με φουλ στάνταρ εξοπλισμό.

4. Πολύ χαμηλή κατανάλωση: Το υβριδικό σύστημα με τον κινητήρα των 1.8 λτ. και τη συνδυαστική απόδοση των 122 ίππων εξασφαλίζει μεικτή κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ.

5. Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας: Με εκπομπές CO2 στα 110 γρ./χλμ., το Toyota C-HR απαλλάσσεται από το ετήσιο αυτό έξοδο.

6. Ελεύθερη είσοδος στο δακτύλιο: Οι χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα προσφέρουν και αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα στον οδηγό του C-HR.

7. Άνετη οδήγηση: Το e-CVT κιβώτιο ταχυτήτων σε συνδυασμό με τη δυνατότητα που παρέχει το αυτοκίνητο να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά σε ταχύτητες πόλης, το κάνουν ξεκούραστο στην οδήγηση.

8. Πολυετής εγγύηση: Το C-HR συνοδεύεται με ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ. (όποιο επέλθει πρώτο), για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και για το υβριδικό σύστημα, καθώς και με έως 11 χρόνια εγγύηση της υβριδικής μπαταρίας.

9. Υψηλή μεταπωλητική αξία: Ένα ακόμα σημαντικό θετικό γνώρισμα του C-HR, είναι ότι κρατάει υψηλή αξία, όταν χρειαστεί να πουληθεί.

10. Αυξημένη ασφάλεια: Από την αρχική κιόλας έκδοση, το C-HR εξοπλίζεται με 7 αερόσακους και τα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος, διατήρησης της λωρίδας και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Επίσης, στα τεστ του Euro NCAP έχει αξιολογηθεί με 5 αστέρια.

Get it on Google Play Download on the App Store