Ποιο είναι το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο;

Η άνεση στο αυτοκίνητο είναι άμεσα συνδεδεμένη με μεγάλα μοντέλα πολυτελείας, τα οποία πωλούνται σε υψηλές τιμές και δεν απευθύνονται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό. Είναι πολύ σημαντικό ένα αυτοκίνητο να προσφέρει ξεκούραστες μετακινήσεις στους επιβάτες του, από τις πιο κοντινές και σύντομες αποστάσεις, έως τις πιο μακρινές και πολύωρες. Άλλωστε, σε όλους αρέσει μετά από μια διαδρομή να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο, χωρίς να νιώθουν κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

Δείτε ακόμα: Κινητήρες και επιδόσεις του νέου Citroen C4

Η μάρκα που έχει καταφέρει επί δεκαετίες να γίνει ο ορισμός της άνεσης, από τα πιο μικρά και οικονομικά της μοντέλα, δεν είναι άλλη από τη Citroen. Η γαλλική φίρμα έχει μακρόχρονη παράδοση και στον τομέα της άνεσης, όπως επίσης στις τεχνολογικές καινοτομίες και στο μοναδικό στιλ των μοντέλων της, που έχουν αφήσει εποχή.

Το νέο Citroen C3 επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κορυφαία άνεση που προσφέρει, όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά και συγκριτικά με μεγαλύτερων και ακριβότερων αυτοκινήτων. Παράλληλα, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αισθητική, τα πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και τους τελευταίας γενιάς κινητήρες, το νέο C3, αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πληρέστατη πρόταση με σημεία αναφοράς.

Ξεχωριστή προσωπικότητα

Το Citroen C3 με τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση του μπροστινού μέρους, σηματοδοτεί την αλλαγή στην αισθητική, στο σύνολο της γκάμας της Γαλλικής εταιρείας. Με κυρίαρχο στοιχείο το χρώμιο που εκτείνεται στα LED φώτα ημέρας, αλλά και τους νέους προβολείς με τεχνολογία LED, το εμπρός άκρο του νέου C3 είναι δυναμικό και ξεχωριστό. Επιπλέον, υπάρχουν νέα σχέδια στις πίσω κολώνες που παραπέμπουν στα Airbumb, τα οποία και αυτά με την σειρά τους είναι ανασχεδιασμένα και πιο κομψά. Το μοναδικό του στιλ τονίζουν με την σειρά τους και τα πίσω φωτιστικά σώματα 3D αισθητικής. Το μοναδικό του σχήμα ενισχύουν περεταίρω τα νέα στοιχεία εξατομίκευσης με τους 97 χρωματικούς συνδυασμούς εξωτερικά και τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και στο εσωτερικό, με τις λεπτομέρειες σε αποχρώσεις σμαραγδιού και την τεχνοτροπία Techwood.

Άνεση Citroen Advanced Comfort

Ένα από τα πολλά σημεία που ξεχωρίζει το νέο Citroen C3 και το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό -και όχι μόνο, είναι το κορυφαίο επίπεδο της άνεσης που προσφέρει. Τα ευρύχωρα και με άνεση πολυθρόνας καθίσματα Advanced Comfort αποτελούν μια καινοτομία 100% Citroen. Από την πρώτη κιόλας επαφή, η άνεση γίνεται αισθητή χάρη στο έξτρα ειδικό και πλούσιο αφρώδες υλικό στην πάνω επιφάνεια, με διαβαθμισμένη σκληρότητα για απαράμιλλη αίσθηση.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Citroen C3 1.5 BlueHDi 100

Τις ανέσεις που απολαμβάνουν ο οδηγός και οι επιβάτες, ενισχύουν με την σειρά τους οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι, που συνοδεύουν ιδανικά την ευρυχωρία που αισθάνονται όλοι οι επιβάτες. Αντίστοιχα, εξαιρετικός είναι και ο χώρος για τις αποσκευές των 300 λίτρων. Πρόσθετα, το νέο Citroen C3 έχει εξαιρετική ηχομόνωση, καθώς φιλτράρει τους εξωτερικούς ήχους και κραδασμούς, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για τους επιβάτες του.

12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Η οδήγηση με το νέο Citroen C3 γίνεται ακόμα πιο ασφαλής με τα 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα μαζί με τις νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας (Connect Assist, Connect Nav και Connect Play) με την οθόνη αφής των 7 ιντσών. Συστήματα όπως το αυτόνομο φρενάρισμα, η προειδοποίηση αλλαγή λωρίδας, η αναγνώριση ορίων ταχύτητας, η προειδοποίηση οχήματος στις τυφλές πίσω γωνίες, η κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα, αποτελούν σύμμαχους του οδηγού, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Τελευταίας γενιάς Euro 6 κινητήρες

Τα σύγχρονα και αποδοτικά μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου Euro 6 με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά οικονομίας καυσίμων και επιδόσεων, ταιριάζουν ιδανικά με τις κορυφαίες ανέσεις και το μοναδικό στιλ του νέου Citroen C3. Η γκάμα των μοτέρ βενζίνης περιλαμβάνει τον 3κύλινδρο 1.2 PureTech 83 (PureTech 83 με S&S και 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) και 110 (PureTech110 με S&S και 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων). Ντίζελ είναι ο 1.5 BlueHDi 100 (BlueHdi 100 με S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων). Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, το νέο C3 είναι επίσης διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (PureTech 110 με S&S και EAT6).

Το νέο Citroen C3 ήδη πωλείται στην Ελλάδα, σε τιμές που ξεκινούν από 13.500 ευρώ. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.

Get it on Google Play Download on the App Store