10 λόγοι που καθιστούν επένδυση το νέο Kia Sportage

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου αποτελεί σήμερα μια μικρή ή μεγάλη επένδυση, ανάλογα με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει κανείς. Άλλωστε πρόκειται για μια αγορά που θα παραμείνει στον ίδιο κάτοχο για αρκετά χρόνια, ενώ με αυτό θα πρέπει να καλυφθούν όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες. Οπότε αυτή η επένδυση θα πρέπει να έχει την υψηλότερη δυνατή απόδοση στα χρήματα που θα δαπανηθούν.

Στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, το νέο Kia Sportage αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, γιατί εμφανίζει πληρότητα σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του πολλές επιλογές σε κινητήρες και εκδόσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα βγει κερδισμένος.

Ας δούμε παρακάτω 10 κύριους λόγους για να επενδύσει κανείς τα χρήματά του στην αγορά του νέου Kia Sportage.

Συναρπαστικός σχεδιασμός: Το πρώτο στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον στο νέο Kia Sportage, είναι αναμφίβολα ο ξεχωριστός και δυναμικός του σχεδιασμός. Η τεχνοτροπία «Opposites Unite» (τα ετερώνυμα έλκονται) χαρακτηρίζει το ιδιαίτερα μυώδες αμάξωμα του πληθωρικού SUV των 4.515 χλστ. μήκους.

Kia Sportage 2022 front

Μεγάλοι χώροι: Από ένα μικρομεσαίο SUV, οι απαιτήσεις σε χώρους είναι αυξημένες. Το νέο Kia Sportage είναι σε θέση να καλύψει εύκολα τις ανάγκες έως 5 ατόμων, χάρη στην ευρύχωρη καμπίνα και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 526 έως 587 λίτρων (ανάλογα τον κινητήρα).

Ποιότητα ανωτέρου επιπέδου: Στο εσωτερικό του νέου Kia Sportage με την επίσης εντυπωσιακή σχεδίαση, η πρώτη αίσθηση που αποκομίζει κανείς, είναι αυτή ενός premium αυτοκινήτου. Τα μαλακά υλικά στο ταμπλό με τις ραφές και στις πόρτες, ο πολυτελής διάκοσμος και η στιβαρή συναρμογή συνθέτουν ένα άρτια κατασκευασμένο θάλαμο επιβατών.

Ισορροπημένη οδική συμπεριφορά: Ένας ακόμα τομέας, όπου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα από τους μηχανικούς εξέλιξης του νέου Kia Sportage, έδωσαν μεγάλο βάρος. Το αυτοκίνητο είναι τόσο στιβαρό και καλορυθμισμένο από πλευράς ανάρτησης και μόνωσης, που κρύβει χιλιόμετρα. Η συμπεριφορά του διακρίνεται για την ομοιογένεια και την ηπιότητα των αντιδράσεων.

Ευρεία γκάμα εξηλεκτρισμένων κινητήρων: Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου είναι 1.6 λτ. και εξηλεκτρισμένοι. Ανάλογα το μηχανικό σύνολο ενσωματώνεται ήπια υβριδική τεχνολογία, Full Hybrid ή Plug-in Hybrid. Η ισχύς τους ξεκινά από τους 136 ίππους στο ντίζελ και φτάνει έως τους 265 ίππους στο PHEV.

Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός: Το νέο Kia Sportage διαθέτει στάνταρ όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα πλέον συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ανέσεων, ασφαλείας συν άλλα ακόμα αξεσουάρ.

Προηγμένη τεχνολογία: Η ψηφιακότητα γίνεται αμέσως ορατή και αντιληπτή στο εσωτερικό του νέου Kia Sportage, όπου κυριαρχεί το Integrated Curved Display. Ενσωματώνει σε μία ενιαία διάταξη τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 12,3 ιντσών (ανάλογα την έκδοση). Τεχνολογικό highlight αποτελεί και το διαισθητικό χειριστήριο δύο λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα.

Ασφάλεια 5 αστέρων: Στις νέες και πιο αυστηρές δοκιμές ενεργητικής και παθητικής ασφαλείας του Euro NCAP, το νέο Kia Sportage έχει λάβει τη μέγιστη αξιολόγηση των 5 αστεριών.

Πληρότητα από τη βάση: Από την πρώτη κιόλας έκδοση 1.6 T-GDI 150 PS 48 Hybrid Dynamic (από 30.990 ευρώ), το νέο Kia Sportage δεν έχει καμία έλλειψη και θα καλύψει σε όλα τα επίπεδα τον αγοραστή που θέλει ένα πλουσιοπάροχο σε όλους τους τομείς μικρομεσαίο SUV.

Πλήρεις after sales παροχές: Σε όλα τα νέα Kia Sportage παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών, μαζί με 5 χρόνια δωρεάν service.

Get it on Google Play Download on the App Store