Αποκτήστε το νέο Audi Q3 με 269 ευρώ το μήνα!

H Audi είναι διαχρονικά συνώνυμη της πολυτέλειας, της άνεσης και της ασφάλειας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αγορά των μοντέλων της είναι απρόσιτη! Τουναντίον, μέσω του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος που ισχύει για το Audi Q3, η απόκτηση του δημοφιλούς luxury SUV μπορεί να γίνει χαμηλή μηνιαία δόση.

Πιο αναλυτικά, το Q3 Advanced 35 TFSI Hybrid S tronic, μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 269 ευρώ το μήνα. Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πλούσιος και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8,8 ιντσών, Audi Smartphone Interface, κάμερα οπισθοπορείας, Audi Drive Select, προβολείς LED, αυτόματα φώτα κι υαλοκαθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και πολλά ακόμα!

Πολυτελής δυναμισμός

Ένα από τα σημεία που ξεχωρίζει το Audi Q3 είναι κι ο δυναμικός του σχεδιασμός. Σημεία αναφοράς στο εμπρός τμήμα του αποτελούν η εμφατική Singleframe μάσκα, η οποία πλαισιώνεται από τα αιχμηρά LED φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος οι κολώνες παρουσιάζουν μια μικρή κλίση, προσεγγίζοντας τρόπον τινά, την κουπέ τεχνοτροπία που μας συστήθηκε με το Sportback αμάξωμα. Σε συνδυασμό με τα φώτα σχήματος L και την ακμή στο τελείωμα της 5ης πόρτας, το Q3 φαίνεται ακόμα πιο φαρδύ από όσο είναι. Το μήκος του Audi Q3 αγγίζει τα 4,48 μ. και μαζί με το μακρύ μεταξόνιο των 2,69 μ. και την εξαιρετική αξιοποίηση κάθε εκατοστού, έχει δημιουργηθεί ένας θάλαμος επιβατών κορυφαίας ευρυχωρίας.

Ποιοτικό, πρακτικό και high tech εσωτερικό!

Δεν χρειάζεται να περάσεις πολύ ώρα στο θάλαμο των επιβατών του Audi Q3 για να αντιληφθείς την κορυφαία ποιότητα που προσφέρει. Το ταμπλό είναι οδηγοκεντρικό, αποτελούμενο από εξαιρετικά υλικά, ενώ λεπτομέρειες όπως οι επενδύσεις του ταμπλό και των καθισμάτων σου φτιάχνουν τη διάθεση. Επιπλέον, οι ψηφιακές οθόνες με τα υψηλής ανάλυσης γραφικά για το σύστημα infotainment και τον πίνακα οργάνων, ενισχύουν το τεχνολογικό προφίλ του αυτοκινήτου. Στο πολυτελές και άρτιο σε κάθε τομέα εσωτερικό του Audi Q3, οι επιβάτες απολαμβάνουν ακόμα μεγάλες ανέσεις σε χώρους, όπως και ένα πλήρως εκμεταλλεύσιμο πορτ μπαγκάζ με χωρητικότητα 410 λίτρων.

 Αποδοτικό μηχανικό σύνολο!

Ο 1.5 TFSI των 150 ίππων και 250 Nm ροπής κινεί με περισσή άνεση το αμάξωμα του Audi Q3. Ο κινητήρας τραβάει δυνατά από χαμηλά με τον οδηγό να απολαμβάνει συνεχή επιτάχυνση, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 9,4 δλ. και την τελική ταχύτητα αγγίζει τα 206 χλμ./ώρα. Κι όλα αυτά χωρίς η απαίτηση σε καύσιμο να είναι μεγάλη, αφού χρειάζεται μόλις 6,4 λτ. για κάθε 100 χλμ. κίνησης, ενώ εκπέμπει 145 γρ./χλμ. CO2 (101,5 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Σημαντικό έργο για τη διατήρηση της κατανάλωσης σε χαμηλά επίπεδα επιτελεί το σύστημα απενεργοποίησης των 2 από τους 4 κυλίνδρους, μαζί με το ήπιο υβριδικό σύστημα. Σύμμαχος του οδηγού σε κάθε διαδρομή είναι και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic των 7 ταχυτήτων, το οποίο είναι γρήγορο και ομαλό στη λειτουργία του, συν του ότι παρέχει δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών.

Υψηλή άνεση και σταθερότητα στο δρόμο

Όσο το Q3 σε κερδίζει αμέσως με την θελκτική του εμφάνιση και την άρτια ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού, άλλο τόσο σε κάνει να το λατρέψεις στην οδήγηση. Ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στην κορυφαία ποιότητα κύλισης και στην σπορ οδική συμπεριφορά, όταν του ζητηθεί. Οι αυτοκινητόδρομοι και τα μεγάλα ταξίδια είναι ιδανικά πεδία για το Audi Q3, ενώ και σε μια επαρχιακή διαδρομή θα γεμίσει τον οδηγό του με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής του είναι να επιλέξει το προφίλ οδήγησης που του ταιριάζει (Efficient, Normal, Dynamic, Auto, Induviual και off road) και για τα υπόλοιπα φροντίζει το πολυτελές SUV της Audi.

Get it on Google Play Download on the App Store