Άκρως συμφέρον τώρα το Hyundai Kona

Οι περισσότεροι που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο, αναζητούν μια πολύ καλή ευκαιρία και τα λεφτά που θα δαπανήσουν να πιάσουν τόπο. Παράλληλα θέλουν να έχουν μια απροβλημάτιστη συμβίωση με αυτό και να τους καλύψει πολλαπλές ανάγκες, τόσο των καθημερινών μετακινήσεων, όσο και ενός ταξιδιού, φορτωμένο με πράγματα και επιβάτες.

Ψηλά στην προτίμηση -και όχι άδικα- είναι τα SUV, γιατί πολύ απλά είναι «πολυεργαλεία». Ειδικά τα μικρά SUV έχουν τα πρόσθετα πλεονεκτήματα των πιο βατών τιμών, της ευελιξίας και των χαμηλότερων εξόδων γενικότερα από τα πιο μεγάλα μοντέλα. Αυτή την περίοδο μεγάλο deal αποτελεί το Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS, αφού στην πρώτη έκδοση Exclusive προσφέρεται στην άκρως συμφέρουσα τιμή των 19.390 ευρώ. Συνοδεύεται μάλιστα από ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού, δίχως να του λείπει τίποτα το ουσιαστικό.

Hyundai Kona front

Συγκεκριμένα διαθέτει 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματη λειτουργία φώτων, air condition, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου. Μαζί με αυτά, ο κάτοχός του νιώθει ακόμα περισσότερη σιγουριά με την εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών απεριορίστων χιλιομέτρων, συν 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, ετήσιο τεχνικό έλεγχο και εγγύηση βαφής.

Το αρχικό 3κύλινδρο turbo μοτέρ των 998 κ.εκ. με τους 120 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και τη ροπή των 172 Nm από τις μόλις 1.500 σ.α.λ. θα βγάλει «ασπροπρόσωπο» τον οδηγό του σε όλες τις συνθήκες. Στην πόλη εκτιμάται αμέσως η ελαστικότητά του και η απουσία ενοχλητικών θορύβων ή κραδασμών, όπως αντίστοιχα ισχύει και σε ταχύτητες ταξιδιού. Παράλληλα η κατανάλωση συγκρατείται σε λογικά επίπεδα (7,5 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες) και με εκπομπές CO2 από 132 γρ./χλμ. τα τέλη κυκλοφορίας είναι 85 ευρώ. Αρμονικό είναι και το ταίριασμα του κινητήρα με το πολύ καλής ακαμψίας πλαίσιο και τις σχετικά σφιχτές αναρτήσεις, ενώ την άνεση ευνοεί και ο χαμηλός θόρυβος κύλισης.

Το σπορτίφ σχεδιασμού Kona με το ανάγλυφο αμάξωμα των 4.205 χλστ. μήκους «κρύβει» ένα προσεγμένο εσωτερικό. Ο οδηγός θα εξοικειωθεί γρήγορα με τα χειριστήρια, θα βρει εύκολα τη θέση που τον βολεύει και θα νιώσει σιγουριά μέσα σε αυτό. Γεγονός που συμβάλλει και η στιβαρή του κατασκευή, αφού όλα τα τμήματα του ταμπλό είναι γεροδεμένα μεταξύ τους. Όσον αφορά τους χώρους, μια τετραμελής παρέα ή οικογένεια θα μετακινηθεί χωρίς παραχωρήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους 374 λίτρα για τις αποσκευές.

Εν κατακλείδι, το Kona 1.0 T-GDi 120 PS τα κάνει όλα και συμφέρει!

Get it on Google Play Download on the App Store