Crossover 160 PS Hybrid μόνο με 22.590 ευρώ!

Ένας υποψήφιος αγοραστής αναζητά να αποκτήσει όσο το δυνατόν «περισσότερο» αυτοκίνητο με τα λιγότερα λεφτά που θα μπορεί να δαπανήσει. Βλέπετε η τιμή σε συνάρτηση με τον προσφερόμενο εξοπλισμό πάντοτε βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων.

Από εκεί κι έπειτα σημαντικό ρόλο έχουν κι οι υπόλοιπες αρετές του αυτοκινήτου, όπως ο σχεδιασμός, οι χώροι, ακόμα και τι επιπλέον προσφέρει ο κατασκευαστής, όπως για παράδειγμα τα έτη εγγύησης ή τυχόν επιπλέον παροχές όπως δωρεάν service! Βάζοντας αυτά στη ζυγαριά είδαμε ότι υπάρχει ένα καινούργιο μικρομεσαίο crossover, με πλούσιο εξοπλισμό, δυνατό κινητήρα, αλλά και τη μακροχρόνια εγγύηση για να έχει ο κάτοχος το κεφάλι του ήσυχο. Το δυναμικό Kia XCeed, παρέχει απλόχερα όλα τα παραπάνω, ακόμα και από τη βασική του έκδοση, την 1.5 T-GDi 160 PS LX Optimum iMT 48V Hybrid, με τιμή από τα 22.590 ευρώ! Εξοπλιστικά διαθέτει τα εξής:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης
  • Αυτόνομο φρενάρισμα
  • Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας
  • Σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής
  • Αυτόματα φώτα και αυτοματισμός μεγάλης σκάλας προβολέων
  • Full LED φώτα
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω
  • Ηλεκτρικούς καθρέπτες
  • Έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης
  • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών
  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κι άλλα ακόμα!

Πέρα από τον πλούσιο εξοπλισμό και τις οδηγικές του αρετές, η αγορά του Kia XCeed γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα, αφού συνοδεύεται με 5 χρόνια δωρεάν service και με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση!

Αποδοτικός και ισορροπημένος κινητήρας

Ένα ακόμα ανταγωνιστικό στοιχείο που προσφέρει το Kia XCeed είναι ο ισχυρός κινητήρας του, ο υπερτροφοδοτούμενος 1.500άρης με απόδοση 160 ίππων και ροπή 253 Nm από τις μόλις 1.500 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνεργάζεται ιδανικά με το πολύ καλό σε κλιμάκωση 6άρι iMT χειροκίνητο κιβώτιο, που βοηθάει στις επιδόσεις, αλλά και στην κατανάλωση καυσίμου! Παράλληλα το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V Hybrid μειώνει τις απαιτήσεις για βενζίνη, καθώς και τα επίπεδα εκπομπής ρύπων. Το σύστημα ανακτά την κινητική ενέργεια κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης και βελτιώνει τη ροπή κατά την επιτάχυνση.

Αναλυτικότερα, ο κινητήρας διακρίνεται με την ελαστικότητά του και το δυνατό τράβηγμα από χαμηλά, χαρακτηριστικά που υποβοηθούν σημαντικά την επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα, η οποία ολοκληρώνεται σε 9 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει στα 208 χλμ./ώρα. Οι γρήγορες επιδόσεις συνδυάζονται με χαμηλή εργοστασιακή κατανάλωση στα 5,9 λτ./100 χλμ. και με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 134 γρ./χλμ.

Άριστο σε κάθε είδους διαδρομή!

Η οδηγική συμπεριφορά του Kia XCeed θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό οδηγό, όντας άνετο, αλλά και σπορτίφ συνάμα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη με την ασφαλή οδική συμπεριφορά του. Στις ευθείες των αυτοκινητοδρόμων, το Kia XCeed κινείται με αυξημένη ευθυβολία, ενώ η ποιότητα κύλισης είναι πολύ καλή, όπως και η ηχομόνωση του, στοιχεία που ενισχύουν την άνεση κατά τις μετακινήσεις, σε συνδυασμό με την πολύ καλή λειτουργία της ανεξάρτητης ανάρτησης. Το καλό πρόσωπο του Kia XCeed παραμένει και στο επαρχιακό δίκτυο, με τις στροφές όσο κλειστές κι αν είναι να μην αποτελούν πρόβλημα για το σπορτίφ crossover της Kia. Οι κλίσεις του αμαξώματος είναι μικρές, ενώ η πρόσφυση από την ανάρτηση είναι άφθονη σε κάθε περίσταση. Ακόμα κι όταν το παρακάνετε το ESP θα βάλει πολύ γλυκά την τάξη.

Δυναμικό και ποιοτικό σε κάθε ακμή του!

Η σχεδιαστική ταυτότητα της Kia ενσωματώνεται αυτούσια και στο δυναμικό XCeed, όπου διακρίνεται το «Tiger Nose», αλλά και το μοτίβο ice cube. Στο XCeed εκτός των άλλων, θα ξεχωρίσετε τον τρόπο που «σβήνει» η οροφή στο πίσω μέρος του, κάτι που ενισχύει τον κουπέ χαρακτήρα του! Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του XCeed τονίζεται από τις ράγες οροφής και τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Η καμπίνα αποπνέει πολυτέλεια, χάρη στα ποιοτικά και μαλακά υλικά στο ταμπλό και σε επιμέρους επιφάνειες, το προσεγμένο φινίρισμα και τη στιβαρή συναρμογή. Ο πολύ ευχαριστημένος οδηγός του XCeed θα βολευτεί εύκολα και έχει άφθονες θήκες για τα αντικείμενα της καθημερινότητάς του, ενώ κι όλα τα χειριστήρια είναι σωστά τοποθετημένα, ακριβώς εκεί που τα θέλει. Σε ότι αφορά τους προσφερόμενους χώρους τέσσερα άτομα θα κάτσουν άνετα, έχοντας στη διάθεσή τους 380 λίτρα για τις αποσκευές τους.

Get it on Google Play Download on the App Store