Ετοιμοπαράδοτο πλούσιο SUV από 219€/μήνα

Για να βρει κανείς σήμερα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο θα πρέπει να κάνει… τάμα. Πόσο δε μάλλον SUV, λόγω του ότι αυτή η κατηγορία έχει μεγάλη ζήτηση, το οποίο παράλληλα μπορεί να αποκτηθεί με αναλογικά χαμηλή μηνιαία δόση. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα προσφέρει τώρα η Skoda στο νέο Karoq, που ήρθε αναβαθμισμένο και ακόμα καλύτερο.

Εξωτερικά απέκτησε πιο δυναμικό ντιζάιν, τόσο μπροστά όσο και πίσω, χάρη στο νέο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, μάσκας και προφυλακτήρων. Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Karoq έχει μήκος 4.390 χλστ., πλάτος 1.841 χλστ., ύψος 1.603 χλστ. και μεταξόνιο 2.638 χλστ.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι τόσο μεγάλο όσο άλλα μικρομεσαία SUV, οι χώροι στο εσωτερικό του βρίσκονται στο άνω άκρο της κατηγορίας του. Το αυτοκίνητο είναι σε θέση να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 5 άτομα μαζί με τις αποσκευές τους (521 λίτρα). Πρόσθετα, με το προαιρετικό σύστημα VarioFlex των συρόμενων πίσω καθισμάτων απογειώνεται η πρακτικότητα και ευελιξία του εσωτερικού. Αυτό παράλληλα διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, όπου στο ταμπλό έχει γίνει ευρεία χρήση μαλακών πλαστικών και η συναρμογή είναι γεροδεμένη.

Η πιο προσιτή επιλογή αφορά το Karoq 1.0 TSI 110 PS Ambition, στην τιμή των 26.150 ευρώ. Μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Easy Driving μπορεί να αποκτηθεί με 219 ευρώ το μήνα (για 36 μήνες), συμπεριλαμβανομένων των 3 χρόνων δωρεάν service. Από την πρώτη έκδοση Ambition διαθέτει 7 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης, οθόνη αφής 8 ιντσών, LED Προβολείς, φώτα ημέρας & πίσω φώτα, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες φωτός και βροχής και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Όσον αφορά τον κινητήρα, ο γνωστός και αποδοτικός 1.0 TSI αποδίδει 110 ίππους και 200 Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Προσφέρει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 191 χλμ./ώρα, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ. (84,48 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Για όσους θέλουν περισσότερη δύναμη υπάρχει ο 1.5 TSI 150 PS (από 27.900 ευρώ) και με DSG7 κιβώτιο ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store