Γενναιόδωρο SUV με δώρο πακέτο Exclusive!

Κατά την έρευνα αγοράς ενός αυτοκινήτου, ο υποψήφιος κάτοχος περνάει κυριολεκτικά από «σαράντα κύματα». Κι αυτό γιατί εκεί που έχει κατασταλάξει και είναι αποφασισμένος για την τελική επιλογή του, έρχεται μια νέα προσφορά και του αλλάζει τα δεδομένα.

Μια τέτοια περίπτωση μοντέλου που έκανε πολλούς να το λατρέψουν και να επιλέξουν αυτό τελικά, είναι το μικρομεσαίο SUV της Skoda, το Karoq. Αν είστε σε αναζήτηση αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε το Skoda Karoq, μιας και «τρέχει» μια ανταγωνιστική προσφορά. Το αξιόλογο SUV της Skoda καλύπτει με άνεση τις ανάγκες του κατόχου του, είτε αφορά τις διαδρομές ρουτίνας (εργασία – super market – σπίτι) είτε ταξίδια αναψυχής. Προσφέρεται με ευρεία γκάμα κινητήρων, που είναι εξαιρετικά αποδοτικοί και δεν απαιτούν πολλά σε καύσιμο. Την παρούσα χρονική στιγμή, μέσω του προγράμματος Skoda One Click, η κατασκευάστρια εταιρεία το προσφέρει με σημαντικό όφελος στην τιμή του, το οποίο αγγίζει έως και τα 1.900 ευρώ. Σε αυτό υπολογίστε επίσης την άτοκη χρηματοδότηση, αλλά και τα προνομιακά επιτόκια από 2,9% για την εξασφάλιση της χαμηλότερης δόσης.

Τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Skoda Karoq προσφέρονται στην έκδοση Ambition με τον ικανό κινητήρα βενζίνης TSI ACT των 150 ίππων, στη λιανική τιμή των 23.550 ευρώ. Εξοπλιστικά ικανοποιεί και με το παραπάνω, μιας κι ο οδηγός απολαμβάνει: 7 αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης κινδύνου Front Assist, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, cruise control, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, ζάντες αλουμινίου κι άλλα πολλά!

Ακόμα μεγαλύτερο δέλεαρ για την αγορά του αποτελεί ο πρόσθετος εξοπλισμός Exclusive που συμπεριλαμβάνουν τα εν λόγω μοντέλα όπως: κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρας βροχής και λειτουργίας φώτων, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος διζωνικός κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και σκούρα πίσω τζάμια

Πολυεργαλείο!

Ο παραπάνω χαρακτηρισμός αντικατοπτρίζει πλήρως τις ικανότητες του Skoda Karoq. Ο ικανός κινητήρας κινεί με άνεση το πληθωρικό αμάξωμα, σε κάθε είδους διαδρομή, με την οδική συμπεριφορά να ικανοποιεί σε κάθε περίπτωση.  Ο εύρωστος κινητήρας 1.5 TSI ACT, ενσωματώνει το σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων (Αctive Cylinder Management), που συμβάλλει στη διατήρηση της κατανάλωσης σε χαμηλά επίπεδα. Οι 150 ίπποι στις 5.000-6.000 σ.α.λ. και τα 250 Nm ροπής στις 1.500-3.500 σ.α.λ. είναι αρκετά για να χαρίσουν γρήγορες επιδόσεις στο Karoq, όπως επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 203 χλμ./ώρα. Κι όλα αυτά με την κατανάλωση καυσίμου να βρίσκεται σε πολύ λογικά επίπεδα, μιας και για κάθε 100 χλμ. κίνησης απαιτούνται 6,2 λίτρα βενζίνης, με τις εκπομπές ρύπων να είναι 141 γρ./χλμ.

Ευχάριστο σε κάθε διαδρομή!

Συνδυαστικά με τις πολύ καλές επιδόσεις, το Karoq 1.5 TSI καταφέρνει και συνδυάζει ισορροπημένα χαρακτηριστικά στο δρόμο. Η ανάρτηση έχει προσανατολισμό στην άνεση και αποτελείται από γόνατα ΜακΦέρσον και ημιάκαμπτο άξονα. Φιλτράρει με ευκολία κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την καμπίνα, εξασφαλίζοντας την άνεση των επιβατών. Το ελαφρύ σε αίσθηση τιμόνι προσφέρει ικανοποιητική πληροφόρηση, με το Karoq να είναι σταθερό στον αυτοκινητόδρομο, προσφέροντας παράλληλα αρκετή πρόσφυση στις στροφές, με τις κλίσεις να είναι λογικές για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Καμπίνα που τα έχει όλα!

Η εξαιρετική εικόνα του Skoda Karoq συνεχίζεται και στο εσωτερικό του, με τον οδηγό και τους επιβάτες να απολαμβάνουν μια ευχάριστη καμπίνα. Αυτή είναι κατασκευασμένη από υλικά, με τη συνολική κατασκευή να κρίνεται ως εξαιρετικά προσεγμένη. Στο ανώτερο σημείο του ταμπλό έχει επιλεγεί μαλακό υλικό, με τη συναρμογή των υλικών να είναι αψεγάδιαστη, όπως και το τελικό φινίρισμα. Σε ότι αφορά τους προσφερόμενους επιβατών, αυτοί είναι άνετοι, με τη πίσω σειρά καθισμάτων να φιλοξενεί χωρίς παραχωρήσεις έως τρία ενήλικα άτομα. Γενναιόδωρο είναι και το πορτ μπαγκάζ που έχει χωρητικότητα 521 λίτρα, ενώ εξαιρετικά χρήσιμο είναι το σύστημα VarioFlex με τα τρία συρόμενα, αναδιπλούμενα και αποσπώμενα καθίσματα.

Get it on Google Play Download on the App Store