Πολυτάλαντο Suzuki Vitara με τιμή από 19.580 ευρώ

To επί σειρά ετών δημοφιλέστερο SUV της SUZUKI, το VITARA αποτελεί ένα θρυλικό όνομα και ένα αυτοκίνητο που είναι σε θέση να καλύψει πολλαπλές ανάγκες και δραστηριότητες, κάθε φύλου και ηλικίας. Είναι ένα κατάλληλο αυτοκίνητο πόλης λόγω των κόμπακτ διαστάσεών του, όπως και ιδανικό για την ύπαιθρο σε συνδυασμό με την αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP. Παράλληλα, ο δυναμικός σχεδιασμός, οι αποδοτικοί κινητήρες με υβριδική τεχνολογία και η κορυφαία αξιοπιστία της SUZUKI, αποτελούν τα εχέγγυα για μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Suzuki VITARA: Το SUV με πλούσιο εξοπλισμό σε ανταγωνιστικές τιμές

To VITARA έχει ένα ακόμα πολύ βασικό προσόν και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τις πολύ συμφέρουσες τιμές, μαζί με όλα τα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Συγκεκριμένα το VITARA 1.4 GL Hybrid 48V 129 hp με τιμή από 19.580 ευρώ διαθέτει στον εξοπλισμό του τα παρακάτω στοιχεία:

  • 7 αερόσακους
  • Αυτόματο φρενάρισμα
  • Προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας
  • Αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας
  • Αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων
  • Adaptive cruise control
  • Προβολείς LED
  • Προβολείς ομίχλης
  • Αυτόματο κλιματισμό
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
  • Ηλεκτρικούς καθρέπτες
  • Ράδιο/CD/MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι

Στην επόμενη έκδοση GL+ (από 21.980 ευρώ) ανήκουν επιπλέον τα εξής: Αναγνώριση τυφλού σημείου Υποβοήθηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας Οθόνη αφής 7 ιντσών Κάμερα οπισθοπορείας Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός Κεντρικό υποβραχιόνιο Δερμάτινο τιμόνι Φιμέ πίσω παράθυρα Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Κορυφαία έκδοση του VITARA είναι η GLX (από 24.880 ευρώ). Εφοδιάζεται ακόμα με: Επενδύσεις suede και δερματίνη Σύστημα Keyless Start  Σύστημα πλοήγησης Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες Δίχρωμες ζάντες αλουμινίου Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω. Το VITARA GLX Sunroof (από 25.380 ευρώ) διαθέτει και μεγάλη ηλεκτρική ηλιοροφή, αποτελούμενη από δύο συρόμενες γυάλινες επιφάνειες.

Κινητήρες  με τεχνολογίες Mild Hybrid και Strong Hybrid

Το νέο SUZUKI VITARA διατίθεται με δύο HYBRID μηχανικά σύνολα, το Mild Hybrid 1.4 Boosterjet 129 hp και το Strong Hybrid 1.5 Dualjet 116 hp. Ο νέος Strong Hybrid κινητήρας προσφέρει υψηλή οικονομία καυσίμου (5,2 λτ./100 χλμ.) και με εκπομπές CO2 από 119 γρ./χλμ. απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει ελεύθερα στο Δακτύλιο της Αθήνας. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 116 ίππους, ενώ με τον ηλεκτροκινητήρα των 33 ίππων και 60 Nm ροπής το αυτοκίνητο λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά όταν εκκινεί από στάση, κινείται με χαμηλή ταχύτητα, κάνει όπισθεν και σε συνθήκες οδήγησης με σταθερή ταχύτητα. Με το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων κάνει την οδήγηση πιο άνετη, παρέχοντας ταυτόχρονα επιλογή χειροκίνητων αλλαγών μέσω των paddles στο τιμόνι.

Ο Mild Hybrid 1.4 Boosterjet κινητήρας των 129 ίππων είναι υπερτροφοδοτούμενος και προσφέρει άφθονη ροπή 235 Nm από τις 2.000 σ.α.λ. Το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V χρησιμοποιείται για την υποβοήθηση του κινητήρα κατά την εκκίνηση και τις ενδιάμεσες επιταχύνσεις. Συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και πετυχαίνει γρήγορες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ.), με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (από 5,3 λτ./100 χλμ. και 119 γρ./χλμ. αντίστοιχα).

Ευέλικτο στο δρόμο και Fun To Drive

Το VITARA είναι ένα αυτοκίνητο που καλύπτει κάθε ανάγκη μετακίνησης, είτε στην πόλη, είτε σε ταξίδια, ενώ πατάει άνετα και εκεί που τελειώνει η άσφαλτος. Το ιαπωνικό SUV εμφανίζεται ευχάριστο στην οδήγηση, χάρη και στο σφιχτό σετάρισμα των αναρτήσεών του, οι οποίες κοντρολάρουν με επιτυχία το αμάξωμα με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος των 175 χιλιοστών. Στις ευθείες των αυτοκινητοδρόμων το VITARA παρουσιάζει πολύ καλό πάτημα ακόμα και σε γρήγορους ρυθμούς, όπως και σε διαδρομές με στροφές. Με την τεχνολογία ALLGRIP τα περιθώρια πρόσφυσης είναι ακόμα υψηλότερα, αφού το σύστημα τετρακίνησης στέλνει επιπλέον ροπή στον πίσω άξονα, όταν κριθεί απαραίτητο.

Ηγέτης στην τετρακίνηση το VITARA

Το VITARA διαθέτει την αποτελεσματική και αξιόπιστη τετρακίνηση ALLGRIP με 4 επιλογές (Auto, Snow, Sport και Lock), η οποία δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης. Γεγονός που σημαίνει ότι η τετρακίνηση είναι πάντα διαθέσιμη ακόμη αν και η υβριδική μπαταρία είναι εντελώς άδεια, δεδομένου ότι πρόκειται για μηχανική τετρακίνηση και όχι μέσω ηλεκτροκινητήρα.

Ποιοτικό και λειτουργικό εσωτερικό

Το VITARA με το μοντέρνο και «off road» σχεδιασμό εξωτερικά, διαθέτει ένα αντίστοιχα ευχάριστο εσωτερικό, ποιοτικό και εστιασμένο στη λειτουργικότητα. Το ταμπλό στο πάνω μέρος του καλύπτεται από αφρώδες υλικό, ενώ η συναρμογή των επιμέρους επιφανειών είναι στιβαρή. Ευχάριστη νότα αποτελούν η ασημί διακοσμητική επένδυση και το στρογγυλό ρολόι ανάμεσα από τους δύο αεραγωγούς. Η οθόνη αφής 7 ιντσών επιτρέπει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως χρήση τηλεφώνου με ανοικτή συνομιλία, σύνδεση μέσω Bluetooth ή USB, το σύστημα πλοήγησης, την κάμερα οπισθοπορείας και είναι συμβατή με Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink.

Παρά τις κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4.175 χλστ., πλάτος 1.775 χλστ., ύψος 1.610 χλστ. και μεταξόνιο 2.500 χλστ.), το Vitara φροντίζει ώστε οι χώροι να είναι αρκετοί για τις μετακινήσεις τεσσάρων ενήλικων ατόμων χωρίς παραχωρήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο αποσκευών των 375 λίτρων, όπου το μεγάλο άνοιγμα και το πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα μεγιστοποιούν την αξιοποίηση της χωρητικότητας.

Get it on Google Play Download on the App Store