SUV με όφελος έως 1.000€ και δόση από 159€!

Είναι πραγματικά υπέροχο να θες να αγοράσεις το SUV της επιλογής σου και η κατασκευάστρια εταιρεία να σε διευκολύνει περαιτέρω για την απόκτησή του, τόσο με την έκπτωση που σου προσφέρει, όσο και με τη χαμηλή μηναία δόση!

Την τρέχουσα χρονική στιγμή ένα νεανικό, μοντέρνο κι αξιόλογο εξοπλιστικά SUV προσφέρεται με όφελος που αγγίζει έως τα 1.000 ευρώ και με μηνιαία δόση από μόλις 159 ευρώ. Αυτές οι παροχές συνδυάζονται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen MORE for you και αφορούν το δημοφιλές VW TCross. Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα διατίθενται με τους κινητήρες 1.0 TSI 95 PS και 115 PS, στις εκδόσεις Life και Style και σε τιμές που ξεκινούν από 18.641 ευρώ και από 20.502 ευρώ αντίστοιχα.

Για το ύψος της δόσης στα 159 ευρώ το μήνα που αφορά την αρχική έκδοση του T-Cross χρειάζεται προκαταβολή 30,5%, με χρονική διάρκεια αποπληρωμής τους 48 μήνες και τελευταία δόση 8.094 ευρώ. Στην τιμή και στη δόση περιλαμβάνονται άτοκα έξοδα διαχείρισης υπέρ τρίτων και προστασία δανείου Α και εξάμηνη ασφάλιση οχήματος. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια service.

Η βασική έκδοση Life είναι πλούσια και περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, κλιματισμό, Hill Assist, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking, σύστημα επιτήρησης πεζών & ποδηλάτων, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός / πίσω, σύστημα infotainment με κάμερα οπισθοπορείας, speed limiter, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.α.

Κομψό κι αθλητικό παρουσιαστικό!

Το VW T-Cross είναι ένα από τα πλέον δυναμικά μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην compact SUV κατηγορία. Στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει η εμφατική μάσκα, με τα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν τα LED φώτα ημέρας! Στο πίσω μέρος ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στην οριζόντια ανακλαστική λωρίδα σε μαύρο χρώμα που προσδίδει έντονη πολυτέλεια στο όμορφο VW T–Cross. Η απόσταση από το έδαφος βρίσκεται στα 180 χλστ. επιτρέποντάς σας να κινηθείτε και εκτός της ασφάλτου. Συνδυαστικά με τις διαστάσεις του αμαξώματος που βρίσκονται στα 4.108 χλστ. μήκους, 1.760 χλστ. πλάτους και 1.584 χλστ. ύψους, το κάνουν να θυμίζει ένα baby Tiguan!

Καμπίνα που τα έχει όλα!

Άνεση, εργονομία και άφθονη τεχνολογία! Η κατασκευή είναι υπεράνω κριτικής, ενώ υπάρχει κι άφθονη τεχνολογία όπως επιτάσσει η εποχή. Στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται η οθόνη του infotainment με διάσταση 8 ιντσών, ενώ για όσους το επιθυμούν, προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμος ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display. Οι επιβάτες σας θα είναι χαρούμενοι, τόσο γιατί θα βρίσκονται σε μια πολυτελή καμπίνα, όσο και γιατί απολαμβάνουν άνετους χώρους, με αρκετές θήκες για τα καθημερινά μικροπράγματά τους. Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται κι η πρακτικότητα, χάρη στο πίσω συρόμενο κάθισμα κατά 14 εκατοστά μιας και διαμορφώνει ανάλογα τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζαπό 347 έως 417 λίτρα. Με την αναδίπλωση των καθισμάτων φτάνει μέχρι την οροφή τα 1.243 λίτρα.

Εύρωστος κινητήρας σε όλο το φάσμα στροφών!

Ο αρχικός 1.0 TSI κινητήρας που υπάρχει στο T-Cross κατορθώνει και συνδυάζει καλές επιδόσεις με λογική κατανάλωση καυσίμου! Η δύναμη του κινητήρα των 999 κ.εκ. αγγίζει τα 95 άλογα, με τη ροπή να φτάνει τα 175 Nm διαθέσιμα από τις μόλις 1.600 σ.α.λ.! Πέρα από τους αριθμούς, ο κινητήρας ενθουσιάζει και με τη λειτουργία του που χαρακτηρίζεται πολιτισμένη δίχως κραδασμούς. Ο συνδυασμός με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο αποδίδει εξαιρετικά, προσφέροντας πολύ καλή αίσθηση ακόμα και στις γρήγορες αλλαγές. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα θα έρθουν σε 11,6 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα. Εξίσου καλά τα πάει και στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου, όπου απαιτεί 5,8 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων να είναι στα 133 γρ./χλμ., ύψος εκπομπών που αντιστοιχεί σε 85 ευρώ ετήσια τέλη κυκλοφορίας!

Get it on Google Play Download on the App Store