SUVάρα με κέρδος απόσυρσης ή ανταλλαγής

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε το παλιό σας αυτοκίνητο, το οποίο έχει μηδαμινή αξία, που σημαίνει ότι δεν έχετε κανένα όφελος αν το πουλήσετε, συν του ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής. Παράλληλα θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο SUV με όλες τις ανέσεις και τα συστήματα ασφαλείας, αρκεί να απαλλαγείτε από το γερασμένο τετράτροχο.

Η Citroen έρχεται ως «από μηχανής θεός» να δώσει τη λύση και για τέτοιες περιπτώσεις, μέσω του προγράμματος απόσυρσης. Δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Αρκεί να βιαστούν λίγο, γιατί το πρόγραμμα θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Στην προσφορά αυτή συμμετέχουν τα Citroen C3, C3 Aircross και το C5 Aircross, με πλήρη γκάμα κινητήρων και ένα ακόμα αβαντάζ: το σύντομο χρόνο παράδοσης.

Όσοι θέλουν τις απόλυτες ανέσεις και γενικότερα δεν συμβιβάζονται, θα προσανατολιστούν απευθείας στο προσφάτως λανσαρισμένο και ανανεωμένο C5 Aircross. Η ναυαρχίδα της γαλλικής μάρκας στα SUV, φέρει αλλαγές στον σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού και διάφορες επιμέρους βελτιώσεις. Εξωτερικά, το αμάξωμα των 4,5 μ. μήκους ξεχωρίζει αμέσως για το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα του. Σε αυτό κυριαρχούν η νέα μάσκα που ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα, ενώ στο κέντρο ενσωματώνεται η νέα εκδοχή του λογότυπου της μάρκας.

Στο εσωτερικό του Citroen C5 Aircross οι αλλαγές εστιάζονται σε ολόκληρη την κεντρική κονσόλα. Στο κέντρο κυριαρχεί η νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής των 10 ιντσών (8 ιντσών στις βασικές εκδόσεις), πιο κάτω οι νέοι αεραγωγοί και στη βάση τα χειριστήρια του νέου, πιο κομψού και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα ταχυτήτων (για τα αυτόματα). Μεγάλο πλεονέκτημα που εντυπωσιάζει αμέσως, είναι οι άπλετοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές. Όλοι οι φιλοξενούμενοι κάθονται αρχοντικά στα πολύ αναπαυτικά καθίσματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν τρία ισομεγέθη, ανεξάρτητα, συρόμενα και πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα, που απογειώνουν την πρακτικότητα. Μαζί με το χώρο αποσκευών των 580 λίτρων (720 λτ. με τη μετακίνηση προς τα εμπρός των πίσω θέσεων), το Citroen C5 Aircross είναι το απόλυτο μικρομεσαίο SUV σε ανέσεις.

Χαρακτηριστικό που αντιλαμβάνεται ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες και στο δρόμο. Οι ανεξάρτητες αναρτήσεις σε όλους τους τροχούς με τα καινοτόμα αμορτισέρ Progressive Hydraulic Cushions συνδυάζουν ιδανικά την άνεση με το κράτημα. Οι κάθετες ταλαντώσεις του αμαξώματος κατά την κίνηση ελαχιστοποιούνται, οι μύριες ανωμαλίες των δρόμων φιλτράρονται ιδανικά και το πληθωρικό SUV στρίβει υπό πίεση με μεγάλη σιγουριά.

Από πλευράς κινητήρων, οι επιλογές είναι αρκετές σε βενζίνης, πετρελαίου και Plug-in Hybrid. Στη βάση τοποθετείται ο 1.2 PureTech 130 και με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (από 31.500 ευρώ*). Ντίζελ επιλογή αφορά τον 1.5 BlueHDi 130 αποκλειστικά με το ΕΑΤ8 (από 36.100 ευρώ*). Πιο ψηλά βρίσκονται τα PHEV με τον 1.6 turbo κινητήρα και συνδυαστική απόδοση 180 ή 225 ίππων (από 44.600 ευρώ*).

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, από την αρχική έκδοση Feel ανήκουν όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ασφαλείας και ανέσεων, όπως:

  • 6 αερόσακοι
  • Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος
  • Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
  • Ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών
  • Οθόνη αφής 8 ιντσών
  • Προβολείς LED
  • Αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Διζωνικός κλιματισμός
  • Ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες
  • Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών

Για ακόμα περισσότερα στοιχεία διατίθενται οι πιο πλούσιες εκδόσεις Feel Pack, C-Series, Shine και Shine Pack.

*Τιμές χωρίς όφελος απόσυρσης

Get it on Google Play Download on the App Store