Το Crossover εγγύηση των 22.590 ευρώ!

Κατά την επιλογή ενός νέου αυτοκινήτου ο υποψήφιος αγοραστής εξετάζει ταυτόχρονα πολλές παραμέτρους. Ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων είναι σαφώς η τιμή, η οποία και καθορίζει κατά κύριο λόγο την αγορά ή μη ενός μοντέλου.

Σίγουρα ακολουθεί ο εξοπλισμός σε συνάρτηση με το κόστος αγοράς, η εμφάνιση, ενώ εξίσου σημαντικά είναι τι επιπλέον μπορεί να προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία, όπως για παράδειγμα τα έτη εγγύησης ή τυχόν άλλες παροχές όπως δωρεάν service! Εύλογα η ερώτηση που θα ακολουθήσει είναι αν υπάρχει ένα μοντέλο που να συνδυάζει όλα αυτά, κι αν ναι πόσο κοστίζει. Σε αυτά τα ανταγωνιστικά οφέλη που παρέχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, προσθέστε μια άκρως δυναμική εμφάνιση που συγκεντρώνει βλέμματα θαυμασμού.

Το ιδιαίτερα θελκτικό Kia XCeed, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους επιζητούν ένα μοντέρνο μικρομεσαίο crossover! Ξεχωρίζει με τον σπορτίφ σχεδιασμό του, τον πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και την ευρεία γκάμα κινητήρων. Μια αξιόλογη πρόταση αποτελεί η έκδοση 1.5T 160 PS LX Optimum iMT 48V Hybrid, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 22.590 ευρώ! Στην έκδοση αυτή ο εξοπλισμός ικανοποιεί και με το παραπάνω αφού προσφέρει:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης
  • Αυτόνομο φρενάρισμα
  • Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας
  • Σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής
  • Αυτόματα φώτα και αυτοματισμός μεγάλης σκάλας προβολέων
  • Full LED φώτα
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω
  • Ηλεκτρικούς καθρέπτες
  • Έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης
  • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών
  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κι άλλα ακόμα!

Πέρα από την τιμή και τον πλούσιο εξοπλισμό, σημαντικό δέλεαρ για την αγορά του είναι το γεγονός πως όλα τα Kia XCeed συνοδεύονται με 5 χρόνια δωρεάν service, μαζί με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση!

Πανίσχυρο μοτέρ!

Το όμορφο κι αιχμηρό Kia XCeed φιλοξενεί κάτω από το μυώδες καπό του, τον turbo 1.5T κινητήρα με ισχύ 150 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και με 253 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται εξαιρετικά με το πολύ καλό 6άρι iMT χειροκίνητο κιβώτιο, που αναδεικνύει τις αρετές του μοτέρ. Αυτό εμφανίζεται ελαστικό, με καλό τράβηγμα από χαμηλά και με το σπριντ από στάση έως τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 9 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 208 χλμ./ώρα. Αυτές οι γρήγορες επιδόσεις συνδυάζονται με χαμηλή, για τα δεδομένα της ιπποδύναμης εργοστασιακή κατανάλωση καυσίμου της τάξεως των 5,9 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι στα 134 γρ./χλμ.

Απολαυστικό σε κάθε διαδρομή!

Οπουδήποτε κι αν θελήσετε να κινηθείτε με το XCeed το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείτε! Αρχικά γιατί είναι άνετο, ενώ όσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί οδήγησης εμπνέει εμπιστοσύνη στον οδηγό του με την ασφαλή οδική συμπεριφορά του. Στο εθνικό δίκτυο φτάνει με άνεση ταχύτητες ταξιδιού, προσφέροντας παράλληλα πολύ καλή ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση, όντας παράλληλα και εξαιρετικά ευθύβολο. Οι αναρτήσεις με τα γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά και τους πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, φιλτράρουν με άνεση κάθε στραβό κι ανάποδο του ελληνικού οδοστρώματος, προσφέροντας παράλληλα πολύ καλό πάτημα στις καμπές. Οι κλίσεις του αμαξώματος είναι μικρές, κάτι που σας δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα όταν θελήσετε να διασκεδάσετε σε ένα στριφτερό επαρχιακό δίκτυο. Γενικά δίνει την αίσθηση ενός πολύ καλά στημένου χάτσμπακ και όχι ενός πιο ψηλού crossover.

Χαίρεσαι να το κοιτάς και να κάθεσαι στην καμπίνα του!

Το XCeed όπως κι όλα τα μοντέλα της Kia ξεχωρίζει με το δυναμισμό του, ενσωματώνοντας το γνώριμο πλέον «Tiger Nose», αλλά και το μοτίβο ice cube. Στο XCeed εκτός των άλλων θα λατρέψετε και τον τρόπο που «σβήνει» η οροφή στο πίσω μέρος του, κάτι που ενισχύει τον κουπέ χαρακτήρα του αυτοκινήτου! Ο crossover και περιπετειώδης χαρακτήρας του XCeed ενισχύεται με τις ράγες οροφής και τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Απόλυτα ικανοποιημένοι θα μείνετε όμως κι από την καμπίνα, που διακρίνεται με τα μαλακά υλικά και την πολύ καλή συναρμογή της. Ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά και όλα τα χειριστήρια είναι σωστά τοποθετημένα και τακτοποιημένα. Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσετε στους χώρους επιβατών, μιας και τέσσερα ενήλικα άτομα θα φιλοξενηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 380 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store