Υπερπλήρες SUV με 5 ευρώ τη μέρα!

Αν ρωτήσετε αυτούς που είτε ψάχνουν το επόμενό τους αυτοκίνητο ή γενικά τι μοντέλο θα ήθελαν να αποκτήσουν, η πλειοψηφία θα απαντούσε ότι θέλει ένα SUV. Κι αυτό γιατί ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι ολοκληρωμένο, καλύπτοντας τις ανάγκες των περισσοτέρων.

Ωστόσο, η μεγάλη ανησυχία των περισσοτέρων είναι η τιμή και ο τρόπος αποπληρωμής, αφού δεν θέλουν να «γονατίσουν» τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Και σε αυτό το σημείο έρχεται η Skoda για να διώξει μακριά κάθε άγχος κι ανασφάλεια γύρω από την αγορά ενός νέου SUV. Με μόλις 5 ευρώ τη μέρα, ή διαφορετικά με 149 ευρώ/μήνα μπορείτε να κάνετε δικό σας το υπερπλήρες Skoda Kamiq με τον 1.000άρη κινητήρα των 110 ίππων, το οποίο κοστίζει από 20.200 ευρώ. Για το συγκεκριμένο ύψος δόσης απαιτείται προκαταβολή 32,8%, το επιτόκιο είναι 5,9% και η αποπληρωμή γίνεται σε 48 μήνες με το ποσό της τελευταίας δόσης να είναι 10.975 ευρώ.

Στα χρήματα αυτά ο υποψήφιος αγοραστής απολαμβάνει τον εξής εξοπλισμό: 6 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης με αναγνώριση πεζών, σύστημα διατήρησης της λωρίδας, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, ηλεκτρικούς καθρέπτες, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και πολλά ακόμα.

Διακριτικά δυναμικό, αλλά κυρίως πρακτικό!

Σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του Skoda Kamiq, υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Kodiaq, αλλά και το Karoq. Στο εμπρόσθιο τμήμα διακρίνουμε το έντονο «πρόσωπο», με τους διαχωρισμένους προβολείς (τα φώτα ημέρας βρίσκονται πάνω από το κύριο σώμα προβολέων), συνδυαστικά με το μυώδες και μακρύ καπό. Εξίσου όμορφα συνεχίζεται ο σχεδιασμός στο πλάι, αλλά και στο πίσω μέρος του Kamiq.

Οι θετικές εντυπώσεις συνεχίζονται κι όταν περάσετε στην καμπίνα επιβατών, όπου κερδίζει αμέσως με την ποιότητα κατασκευής, την εργονομία, την ευρυχωρία, αλλά και με την πρακτικότητά της. Το τελευταίο μάλιστα ενισχύεται από το πλήθος των θηκών για τα καθημερινά μικροαντικείμενα, όπου η συνολική τους χωρητικότητα φτάνει τα 26 λίτρα. Επιπλέον, οι επιβάτες θα βολευτούν με άνεση, αφού οι προσφερόμενοι χώροι είναι πληθωρικοί, όπως κι το πορτ μπαγκάζ των 400 λίτρων.

Σβέλτο μοτέρ, αρχοντικό πάτημα!

Το όμορφο και δυναμικό Skoda Kamiq συνδυάζει ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις, καλύπτοντας παράλληλα με άνεση μακρινά ταξίδια. Όλα ξεκινούν από τον ικανό turbo κινητήρα 1.0 TSI των 110 ίππων και 200 Nm ροπής. Το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων αναδεικνύει περαιτέρω τις αρετές του μοτέρ με την πολιτισμένη λειτουργία και τις σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 199 χλμ./ώρα). Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, η μεικτή κατανάλωση βενζίνης είναι 5,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 124 γρ./χλμ. Ικανοποιημένοι θα μείνετε όμως κι από την οδική συμπεριφορά του Kamiq, καθώς οι αναρτήσεις του διαθέτουν κατάλληλες ρυθμίσεις. Έτσι, από τη μια πλευρά φιλτράρουν τις αποτελεσματικά τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων και από την άλλη κρατούν σταθερό το αμάξωμα, ακόμα και σε γρήγορους ρυθμούς.

Get it on Google Play Download on the App Store