Το best seller Opel Corsa με επιδότηση ανταλλαγής

Το Opel Corsa με την επιτυχημένη σταδιοδρομία των 40 ετών και τις περισσότερες από 14 εκατομμύρια πωλήσεις, συνεχίζει και στη νέα, 6η γενιά του να είναι best seller. Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο είναι πρώτο σε ταξινομήσεις στην ελληνική αγορά το 2023, ενώ η απόκτησή του τώρα γίνεται ακόμα πιο ελκυστική και μέσω της Επιδότησης Ανταλλαγής.

Τολμηρός και αεροδυναμικός σχεδιασμός

Το πρώτο στοιχείο που προσελκύει αμέσως το ενδιαφέρον στο νέο Opel Corsa, είναι η δυναμική του εμφάνιση. Πρόσθετα, με την επιλογή του ξεχωριστού χρώματος στην οροφή σε μαύρο ή λευκό, το Corsa αποκτά ακόμα περισσότερο στιλ. Στο εμπρός τμήμα του το βλέμμα κεντρίζουν τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, η μακρόστενη μάσκα, ο μεγάλος αεραγωγός και ο «κεραυνός» στο κέντρο, ο οποίος μαζί με το καμπύλο καπό και τα διαμήκη νεύρα, συνθέτουν μια άμεσα αναγνωρίσιμη ως Opel όψη. Στο προφίλ του Corsa ξεχωρίζουν τα ανάγλυφα σχήματα στο πάνω και κάτω μέρος, ενώ το πίσω άκρο οι απλές γραμμές σε φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα ολοκληρώνουν αρμονικά το οπτικό παζλ. Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που δεν φαίνεται, είναι ο πολύ χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής (Cd: 0,29) για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Πολύ καλή ποιότητα και γεμάτο τεχνολογίες

Το εσωτερικό του νέου Opel Corsa εντυπωσιάζει αμέσως με την προσοχή που έχει δώσει η Opel στην κατασκευή του, όπως και με τα προηγμένα του χαρακτηριστικά. Μαλακά υλικά απαντώνται στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό και μαζί με τη στιβαρή συναρμογή των επιμέρους επιφανειών ενισχύεται η στιβαρότητα που αποπνέει συνολικά το αυτοκίνητο. Ειδικά στην έκδοση GS Line με τις κόκκινες διακοσμητικές πινελιές, τα ειδικά σπορ καθίσματα, τα σπορ πεντάλ αλουμινίου και τη μαύρη ταπετσαρία οροφής, το Corsa γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και τα συστήματα infotainment με τις οθόνες αφής των 7 ή 10 ιντσών επικεντρώνονται στην ευκολία χρήσης και την εργονομία, την οποία ενισχύουν τα διάφορα επιμέρους χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα. Στον εξοπλισμό μπορούν να προστεθούν και στοιχεία πολυτελείας, όπως είναι θερμαινόμενα καθίσματα – τιμόνι και δερμάτινα καθίσματα με λειτουργία μασάζ οδηγού. Επιπλέον εξοπλίζεται με όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED matrix, η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control, για να κάνουν τις μετακινήσεις ακόμα πιο ασφαλείς και ξεκούραστες. Παράλληλα οι χώροι θα ικανοποιήσουν τέσσερις επιβάτες, όπως και ο χώρος αποσκευών των 309 λίτρων.

Κινητήρες βενζίνης και αμιγώς ηλεκτρικό

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων που συνοδεύουν το νέο Opel Corsa αποτελείται από τους κινητήρες των 1.2 λίτρων και το 100% ηλεκτρικό Corsa-e. Στη βάση τοποθετείται ο 1.200άρης ατμοσφαιρικός των 75 ίππων, ενώ πιο πάνω βρίσκεται ο 1.2 Turbo με τους 100 ίππους και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με paddles στο τιμόνι για ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση στην οδήγηση. Το μοτέρ αυτό προσφέρεται και σε ισχυρότερη έκδοση με 130 άλογα και στάνταρ το 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Όσοι πάλι θέλουν «απεξάρτηση» από τη βενζίνη και προτιμούν να κινούνται αθόρυβα, σβέλτα και με μηδενικούς ρύπους, τότε θα προσανατολιστούν στο Opel Corsa-e με τους 136 ίππους και την αυτονομία των 353 χιλιομέτρων.

Από 19.900 ευρώ και με επιδότηση ανταλλαγής

Οι τιμές του νέου Opel Corsa ξεκινούν από 19.900 ευρώ με τον κινητήρα 1.2 λτ. 75 hp, ενώ με το πιο αποδοτικό μοτέρ 1.0 Turbo 100 hp κοστίζει από 21.400 ευρώ στην φουλ εξοπλισμένη έκδοση Design & Tech. Η αγορά του γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα μέσω του προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel, καθώς το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και το ποσό των 2.700 ευρώ, ανάλογα με το νέο Opel που θα επιλέξει. Επιπλέον παρέχονται εγγύηση τελικής τιμής, σύντομος χρόνος παράδοσης και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Get it on Google Play Download on the App Store