500.000 ευρώ για την Brabus Rocket Mercedes S-Class των 900 ίππων!

H κορυφαία βελτιωτική Brabus έδωσε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία και φωτογραφίες από την top βελτίωσή της για την Mercedes-Maybach S 600, με τη νέα Brabus Rocket 900 να προσφέρει απίστευτη δύναμη και εκρηκτικές επιδόσεις, κοστίζοντας στη Γερμανία 500.000 ευρώ.

Έχουμε να κάνουμε δίχως αμφιβολία με την απόλυτη βελτίωση μοντέλου της Mercedes, που φθάνει την έτσι κι αλλιώς super luxury Mercedes-Maybach S 600 στα επίπεδα μια ισχυρής λιμουζίνας της Bentley, με την τιμή της να είναι ανάλογη του χαρακτήρα της.

Διαβάστε ακόμα: Λευκός πύραυλος 850 ίππων η Mercedes S-Class Cabrio της Brabus

Άλλωστε, με 900 άλογα ισχύος και 1.500 Nm ροπής από τον biturbo V12 κινητήρα της, η Brabus Rocket 900 είναι ένα πραγματικός «πύραυλος», αφού για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόνο 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα, νούμερα δηλαδή εκπληκτικά για ένα αυτοκίνητο βάρους σχεδόν 2,5 τόνων.

Εκτός τώρα από τις επιδόσεις, σε σχέση με την εργοστασιακή Mercedes-Maybach η πρόταση της Brabus ενισχύει και την εμφάνιση της top S-Class, προσθέτοντας έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα και γρίλια της μάσκας, πιο επιθετικό πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη, αλλά και special 21 ιντσών ζάντες.

Διαβάστε ακόμα: Η ανοικτή Mercedes-Maybach των 300.000 ευρώ!

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια τονίζεται ακόμα περισσότερο με τις επενδύσεις από τα πλέον ακριβά δέρματα σε εκρού χρώμα και μαύρο, αλλά και μέσω της χρήσης πανάκριβων επενδύσεων στο τιμόνι, την κονσόλα και το ταμπλό. Φυσικά, η Brabus δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να κάνει οποιονδήποτε συνδυασμό θέλει με μια σειρά από special δέρματα, ξύλα, ανθρακονήματα κ.ο.κ.


 

Get it on Google Play Download on the App Store