Κτηνώδης BMW X6 M με 823 ίππους από τη Manhart

Η BMW X6 M είναι ένα από τα πλέον ισχυρά SUV/Crossover της αγοράς έχοντας twin-turbo μοτέρ 575 ίππων, όμως η γερμανική Manhart έρχεται για να της προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο εκρηκτικές βελτιώσεις, στο νέο της κορυφαίο πακέτο αναβάθμισης MHX6 800. 

Πιο συγκεκριμένα, η Manhart επεμβαίνει πάνω στον 4,4 λτ.. twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης της BMW M, προσφέροντάς του έναν νέο «εγκέφαλο», μεγαλύτερες τουρμπίνες, πιο σπορ intercoolerκαι εισαγωγή. Παράλληλα, υπάρχει και μια καινούργια ανοξείδωτη εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις διαμέτρου 100 χλστ.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένη και συλλεκτική BMW M2 στα 630 άλογα (+video)

Ύστερα από όλα τα παραπάνω, η δύναμη από τα 575 εργοστασιακά άλογα ανεβαίνει στους εκπληκτικούς 823 ίππους, ενώ η ροπή αγγίζει πλέον το εντυπωσιακό νούμερο των 1.100 Nm. Με αυτά τα νούμερα η BMW X6 M της Manhart προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις, παρότι η εταιρεία δεν ανακοινώνει π.χ. νούμερα επιταχύνσεων.

Εκτός από τον κινητήρα, η Manhart τονίζει και την παρουσία της BMW X6 M, προσφέροντάς της ένα carbonκαπό με νέες εισαγωγές, καινούργια πίσω αεροτομή και διαχύτη επίσης κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά και ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο σπόιλερ.

Διαβάστε ακόμα: Φοβερή BMW M3 Ε92 με turbo και έως 720 ίππους

Βελτιώσεις έχουμε και στην ανάρτηση εκεί όπου η Manhart επιλέγει νέα σπορ ελατήρια της H&R που μειώνουν αισθητά την απόσταση από το έδαφος, ενώ παράλληλα προχωρά και σε πιο σπορ ρυθμίσεις. Η τελική πινελιά αφορά στις νέες ζάντες 22 ιντσών Manhart Concave One

Get it on Google Play Download on the App Store