Mercedes GLE με κόκκινο δέρμα κροκόδειλου και 700 ίππους!

Τα αυτοκίνητα της Mercedes είναι συνώνυμα και της πολυτέλειας, ειδικά στις ακριβότερες εκδόσεις με τις δερμάτινες επενδύσεις, τα διακοσμητικά από ξύλο, αλουμίνιο ή και ανθρακόνημα στο εσωτερικό και τα διάφορα ακριβά «καλούδια».

Ανάλογα χαρακτηριστικά μπορεί να βρει κανείς και στο νέο μεγάλο SUV Mercedes GLE Coupe, το οποίο μπορεί να «φορτωθεί» με διάφορα αξεσουάρ και μπορεί να κοστίσουν ακόμα ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις τετριμμένες δερμάτινες επενδύσεις σε αποχρώσεις μαύρου ή μπεζ, η ρωσική εταιρεία βελτιώσεων Topcar, προσφέρει επιλογές για πιο εκκεντρικά γούστα.

Κόκκινο δέρμα σε νάπα, αλκαντάρα, ακόμα και κροκόδειλου προσφέρεται σε διάφορους συνδυασμούς για τα καθίσματα, πόρτες, ταμπλό και οροφή. Μάλιστα συνδυάζεται με επενδύσεις από ανοιχτόχρωμο ξύλο και κόκκινα διακοσμητικά από ανθρακόνημα.

Εκτός από τα κόκκινα δέρματα, η Topcar προσφέρει και κιτ αναβάθμισης της ισχύος για την GLE 63 S 4MATIC με το V8 μηχανικό σύνολο των 585 ίππων, αυξάνοντας την ισχύ του στους 700 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store