Απίστευτη Porsche 911 Turbo από την Singer

H Singer είναι μια γνωστή εταιρεία που αρέσκεται να κατασκευάζει ειδικά μοντέλα της Porsche. Αυτή τη φορά αντλεί έμπνευση από την σειρά 964 της διάσημης Porsche 911 Turbo.

Πίσω από το τιμόνι της Singer Vehicle Design είναι ο Rob Dickinson, ένας πρώην σχεδιαστής αυτοκινήτων που στη συνέχεια έγινε μουσικός της ροκ. Όλη αυτή η τρέλα που προφανώς κατέχει τον αγαπητό Rob βγαίνει και στις τετράτροχες δημιουργίες του. Το νέο του πόνημα το ονόμασε Porsche 911 Reimagined by Singer, με τη διακριτική ονομασία Turbo Study, αναδιαμορφώνοντας την υπέροχη Turbo 911 της σειράς 964. Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία του αμαξώματος είναι το χρώμα του που φέρει την ονομασία Wolf Blue, ενώ παράλληλα έχουν τοποθετηθεί αρκετά carbon κομμάτια στο αμάξωμα, ώστε να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος του αυτοκινήτου. Από εκεί κι έπειτα εντυπωσιάζει επίσης το εμπρόσθιο μέρος με τον ελαφρώς προτεταμένο προφυλακτήρα. Το εσωτερικό έχει έντονες δόσεις πολυτέλειας και ξύλου θυμίζοντας την 930, ενώ επίσης υπάρχουν νέα ποδοστήρια, ενώ έχει τοποθετηθεί κι ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον ο κάτοχος της Turbo Study απολαμβάνει περισσότερες ανέσεις, όπως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα, κλιματισμό και cruise control.

Το όμορφο αμάξωμα κινεί ένας νέο μοτέρ που βασίζεται στον αερόψυκτο 3,8 λίτρων, 6κύλινδρο Mezger που συναντά κανείς στην Porsche 964. Οι δυο τουρμπίνες κάνουν όλη τη δουλειά και αποδίδουν 450 ίππους, με τους μηχανικούς να αναφέρουν ότι εύκολα μπορούν να βγάλουν παραπάνω δύναμη από το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο. Η μετάδοση της κίνησης είτε στους εμπρός, είτε και στους τέσσερις τροχούς εξασφαλίζεται από ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, με το σύστημα πέδησης να ενσωματώνει κεραμικούς δίσκους. Σε ότι έχει να κάνει με το κόστος της Turbo Study η Singer κράτησε κλειστά τα χαρτιά της. Για την ακρίβεια δήλωσε πως όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις κάθε πελάτη! Αλλά αν λάβουμε υπόψη μας προηγούμενες δημιουργίες της η τελική τιμή μπορεί να ξεπεράσει τις 800.000 ευρώ. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους 70 ανθρώπους που ήδη έχουν προβεί στην παραγγελία του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store