BMW G3M/G4M Bi-Turbo έως 720 HP σωστοί πύραυλοι!

Στο γερμανικό οίκο βελτίωσης G-Power δείχνουν ιδιαίτερη προσήλωση στην αναβάθμιση των BMW. Ειδικότερα όταν πρόκειται για τις εκρηκτικές M3 και M4, οι οποίες ούτως ή άλλως φημίζονται για τις εξαιρετικές εργοστασιακές τους επιδόσεις. Και όμως οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρείας, έχοντας το «know-how», καταφέρνουν και αυξάνουν κι άλλο την ιπποδύναμη του κινητήρα, πέρα των άλλων αισθητικών επεμβάσεων.

Να σημειωθεί λοιπόν, πως τόσο για την BMW M3, όσο και για την Μ4, υπάρχουν διάφορα πακέτα βελτίωσης. Εμείς με μία σύντομη έρευνα που κάναμε επί τούτου, εντοπίσαμε τουλάχιστον τρία που είναι ενδιαφέροντα, αναφορικά με τον 3λιτρο 6κύλινδρο και διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Η G-Power είναι σε θέση να αυξήσει την εργοστασιακή ισχύ από τους 480 ή τους 510 ίππους της έκδοσης Competition των εκδόσεων Μ, στους 620, 670 ή 720 ίππους. Στην πρώτη περίπτωση, η ροπή φτάνει τα 750 Nm, στη δεύτερη 800, ενώ στην τρίτη 850 Nm. Η τελική ταχύτητα μπορεί να αγγίξει έως τα 333 χλμ./ώρα.

Επίσης, προσφέρονται διαφορετικές ζάντες αλουμινίου 20 και 21 ιντσών, μεγαλύτερα φρένα, αναβαθμισμένη ανάρτηση (χαμηλώνει το αμάξωμα έως 40 χλστ.), spoilers και σύντομα αεροτομή από ανθρακόνημα. Όρεξη να έχετε να ασχολείστε. Δεν θα πλήξετε ποτέ.

Get it on Google Play Download on the App Store