Carbon εξαρτήματα για Skoda Kodiaq από 147 ευρώ!

Τα εξαρτήματα από ανθρακόνημα είναι εντυπωσιακά σε όψη, μειώνουν το βάρος και αναβαθμίζουν την εμφάνιση ενός αυτοκινήτου, αλλά είναι και πανάκριβα. Εκτός αν μιλάμε για τα προϊόντα της JGTC, η οποία «ντύνει» στο carbon το Skoda Kodiaq από μόλις 147 ευρώ!

Η εταιρία με έδρα την Ταϊβάν προσφέρει ένα ολοκληρωμένο body kit για το τσεχικό SUV, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Ο εμπρός προφυλακτήρας αποκτά προσθήκες στους αεραγωγούς και ευμέγεθες splitter, η μάσκα τελείωμα carbon, ο πίσω διαχύτη που φιλοξενεί τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η αεροτομή από την οροφή. Επιπλέον, τα καλύμματα των καθρεπτών αποκτούν κι αυτά αύρα από το εξωτικό υλικό.

Πιο εντυπωσιακή από την εμφάνιση, είναι η τιμή για όλα αυτά. Το κοστολόγιο για τα εξαρτήματα της JGTC ξεκινά από τις 5.000 δολάρια Ταϊβάν, που ισοδυναμούν με τα προαναφερθέντα 147 ευρώ. Το ανώτερο που μπορεί να πληρώσει κάποιος είναι 10.000 δολάρια Ταϊβάν, ήτοι 294 ευρώ. Συνολικά, για να γίνει το Kodiaq όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες (εξαιρουμένων τροχών, εξάτμισης και χαμηλώματος), απαιτούνται κάτι παραπάνω από 1.000 ευρώ (περίπου 34.000 δολάρια Ταϊβάν). Τιμή-χάρισμα, αν αναλογιστούμε πως για ανάλογη μετατροπή στην Ευρώπη, τόσο κάνουν μόνο οι καθρέπτες!

Get it on Google Play Download on the App Store