Εξωφρενική Lamborghini Urus με 812 άλογα

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Manhart Performance, περιέλαβε μια Lamborghini Urus και εκτόξευσε την ιπποδύναμή της στους 812 ίππους και τη ροπή στα 980 Nm!

Νούμερα διόλου ευκαταφρόνητα, μιας και συγκριτικά με την εργοστασιακή εκδοχή της Urus με τον twinturbo V8 και 4λιτρο κινητήρα, η ιπποδύναμη αυξήθηκε κατά 162 ίππους και η ροπή κατά 130 Nm. Για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα η ισχύς του κινητήρα, οι μηχανικοί έχουν επέμβει στη μονάδα του εγκεφάλου, η οποία έχει επαναπρογραμματιστεί, οι τουρμπίνες είναι νέες, όπως και το σύστημα εξαγωγής. Όμως και το 8αρι αυτόματο κιβώτιο είναι αναβαθμισμένο, ώστε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση της επιπλέον δύναμης.

Δείτε ακόμη: Τελικές με Audi RS 5 Coupe 500 PS της Manhart (+video)

Διαφοροποιημένη όμως είναι και η εξωτερική εμφάνισης της Lamborghini Urus, μιας και ενσωματώνει αρκετά carbon μέρη, στους προφυλακτήρες, στα πλαϊνά μαρσπιέ, στις εισαγωγές του αέρα, αλλά και στα φτερά. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η όμορφη διπλή αεροτομή, αλλά και ο εντυπωσιακός διαχύτης από τον οποίο ξεπροβάλλουν οι δυο διπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής. Κερασάκι στην τούρτα οι τεράστιοι τροχοί των 21 ιντσών.


Get it on Google Play Download on the App Store