Φουλ επίθεση και βελτίωση από το νέο Toyota Prius

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυο μέρες από την πρεμιέρα του νέου Toyota Prius, που σκλάβωσε τα βλέμματα με τη σοκαριστικά σπορ σχεδιαστική προσέγγιση του αμαξώματος και την ισχύ του plug-in υβριδικού συστήματος, το οποίο παράγει 220 ολόκληρους ίππους! Με τέτοια σχεδίαση και δύναμη, δεν υπήρχε περίπτωση να καθυστερήσουν τα πακέτα βελτίωσης. Πρώτα και καλύτερα, αυτά από τους συνήθεις υπόπτους: τις TRD και Modellista.

H Toyota Racing Development έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια φωτογραφία, που απεικονίζει εμπρός-πίσω την πρότασή της για το Prius MK5. Τα αξεσουάρ GR Parts περιλαμβάνουν splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, μαύρης απόχρωση στις 18άρες ζάντες, ίδιου χρώματος φάσα στον πίσω προφυλακτήρα και ένα διακριτικό spoiler στο χείλος της πέμπτης πόρτας.

Η Modellista από την πλευρά της προσφέρει δυο πακέτα , που ονομάζονται «Elegant Ice» και «Neo Advance». Αμφότερα σαφώς πιο έντονα δίπλα σε εκείνο της TRD και φορώντας διαφορετικές ζάντες, με το Neo Advance να φαίνεται πιο σπορ χάρη στην αεροδυναμική προσθήκη του μπροστινού προφυλακτήρα με ενσωματωμένα LED και τις μπλε πινελιές στην κεντρική εισαγωγή. Από την άλλη, το Elegant Ice προσθέτει πινελιές στο χρώμα του αμαξώματος δίπλα στους προβολείς, μαζί με ένα ζευγάρι ψεύτικες απολήξεις και χρωμιωμένο περίγραμμα στον πίσω. Κάθε κιτ συνοδεύεται από τα δικά του sideskirts, αλλά κανένα δεν περιλαμβάνει αεροτομή. Επιλογή απόλυτα συνειδητή από τους Ιάπωνες, καθώς θα αύξανε το συντελεστή οπισθέλκουσας και θα επιβάρυνε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store