H Mountune «αγριεύει» τα Ford Fiesta & Puma ST!

Ο οίκος Mountune προσφέρει ένα νέο βελτιωτικό kit, που αυξάνει την ισχύ των σπορ μοντέλων της Ford, Fiesta & Puma ST με την πιο δυνατή version να αγγίζει τα 260 άλογα και 365 Nm ροπής.

Το βελτιωτικό πακέτο με την ονομασία m260 είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες των Fiesta & Puma ST, που δεν τους επαρκεί η εργοστασιακή ιπποδύναμη των 200 ίππων από τον 3κύλινδρο turbo 1.500άρη κινητήρα. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα εισαγωγής, ένα νέο intercooler για καλύτερη ψύξη του εισερχόμενου αέρα, αλλά κι ένα νέο πρόγραμμα εγκεφάλου, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της επιπλέον ιπποδύναμης. Επιπλέον ενσωματώνεται ένα διαφορετικό kit εξαγωγής με πιο μπάσα χροιά, ένα πιο «επιθετικό» launch control, καθώς και βελτιστοποιημένη λειτουργία αλλαγής ταχυτήτων χωρίς να σηκώνει ο οδηγός το πόδι από το γκάζι (no-lift shift), αλλά κι ένα νέο αντικλεπτικό σύστημα. Σε ότι αφορά τα κόστη τώρα, το βελτιωτικό kit κοστίζει 785 ευρώ, ενώ ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου για τους ιδιοκτήτες των πακέτων m230 και m225, στοιχίζει 115 ευρώ! Οι χρήστες μέσω θύρας Bluetooth OBD ή της εφαρμογής Smartflash θα μπορούν να διαχειρίζονται τα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης!

Όπως ανέφερε κι ο ιδιοκτήτης της Mountune David Mountain, «Το Fiesta ST αποτελεί μια εξαιρετική βάση για βελτίωση, κάτι που είχαμε γνωρίσει στο πακέτα m225 και m235, αλλά το m260 ξεδιπλώνει ακόμα καλύτερα τις αρετές του Fiesta ST, αλλά και στο φρέσκο Puma ST».

Get it on Google Play Download on the App Store