Η Brabus βελτιώνει κινεζικό αυτοκίνητο!

Το τελευταίο που θα περιμέναμε από κινεζικό αυτοκίνητο, θα ήταν η υπογραφή ενός από τους πιο φημισμένους βελτιωτές. Κι όμως, πλέον το είδαμε και αυτό καθώς η Brabus βελτιώνει το WEY VV7 GT.

Δείτε ακόμα: Το κινεζικό SUV Jaguar – Land Rover των 20.000 ευρώ!

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για DS 7 Crossback μπροστά. Ούτε για BMW X6, όταν κοιτάμε ολόκληρο το αμάξωμα. Το VV7 GT προφανώς αντλεί απεριόριστη έμπνευση από ευρωπαϊκά μοντέλα, τεχνοτροπία στην οποία στήθηκε το σύνολο της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όμως έχει πράγματα να πει. Κάτω από το μήκους 4.979 χλστ. αμάξωμα (2.950 χλστ. το μεταξόνιο1.931 το πλάτος1.655 το ύψος) αναλαμβάνει ένας 2λιτρος τετρακύλινδρος τούρμπο, απόδοσης 235 ίππων και 360 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, και οι επιδόσεις είναι της τάξης των 9,8 δλ. για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, με την τελική να φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Υπό κανονικές συνθήκες, κάπου εδώ θα αρχίζαμε να αναλύουμε τις παρεμβάσεις της Brabus και το πόσο αναβαθμίζουν την απόδοση. Οι Γερμανοί, όμως, περιορίζονται στην αισθητική τόνωση του μεγάλου «made in China» SUV. Τα φτερά είναι φουσκωμένα, ο εμπρός προφυλακτήρας επανασχεδιασμένος, ο πίσω φιλοξενεί διαχύτη και φως ομίχλης α λα Formula 1, οι μαύρες ζάντες των 21 ιντσών κρύβουν κόκκινες δαγκάνες για τα φρένα και τα πίσω φανάρια ενστερνίζονται την φιλοσοφία Lexus (διάφανα, κοινώς), έχοντας ένα διακριτικό spoiler ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης: Θα αγοράζατε κινεζικό αυτοκίνητο;

Αν εντυπωσιαστήκατε από την εμφάνιση και τις προδιαγραφές, πού να ακούσετε την τιμή. Το WEY VV7 GT Brabus κοστολογείται στις 191.800 γουάν – 25.041 ευρώ δηλαδή! Η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Get it on Google Play Download on the App Store