Η Prior Design κάνει ακόμα πιο «τούμπανο» την Lambo Huracan

Η Lamborghini Huracan είναι γνωστό πως κάνει θραύση στους κύκλους της βελτίωσης. Είτε μιλάμε για απλές επεμβάσεις στην εμφάνιση, είτε για «δαίμονες» 800/1.500/2.000+ ίππων. Το δημιούργημα της Prior Design ανήκει στην πρώτη κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι εξίσου ποθητό.

Δείτε ακόμα: Διτούρπινη Lambo Huracan 850 ίππων έτοιμη για dragster

Ο γνωστός Γερμανός βελτιωτής τοποθέτησε στο ιταλικό υπεραυτοκίνητο ένα widebody kit, προκειμένου να μοιάζει περισσότερο στις αγωνιστικές Huracan Trofeo που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα αντοχής και στο ενιαίο που διοργανώνει η Lamborghini. Νούμερα διαστάσεων δεν ανακοινώθηκαν, αλλά και μόνο από τις φωτογραφίες φαίνεται πως οι προσθήκες από fiberglass στους θόλους των τροχών, ανεβάζουν το συνολικό πλάτος αρκετά πάνω από τα 1,92 μέτρα της εργοστασιακής Huracan. Η χαμηλωμένη ανάρτηση δίνει ακόμα πιο απειλητικό τόνο στην εμφάνιση, όπως και ζάντες των 22 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Lambo Huracan θέλει να γίνει WRC όταν μεγαλώσει (+video)

Μηχανικά, όπως είπαμε, δεν υπάρχουν αλλαγές -πέρα από μια νέα εξάτμιση- με αποτέλεσμα η ισχύς του ατμοσφαιρικού V10 των 5,2 λίτρων να παραμένει στα 610 άλογα της Huracan LP610-4 και τις επιδόσεις στα επίπεδα των 3,2 δλ. για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα και των 325 χλμ./ώρα για την τελική ταχύτητα (αν και ενδέχεται να είναι ελαφρώς χειρότερα τα νούμερα, λόγω των πολύ φαρδύτερων ελαστικών και της χειρότερης αεροδυναμικής).

Get it on Google Play Download on the App Store