Καμπριολέ κτήνος 800HP η Techart Porsche 911 Turbo

Έπειτα από τη βελτίωση της Porsche 911 Turbo & Turbo S, ήρθε η ώρα για την Techart να επιμεληθεί και την cabrio έκδοση του γερμανικού supercar, δίνοντας της την κωδική ονομασία GTstreet R.

Εξωτερικά η cabriolet Porsche 911 Turbo διαθέτει την πληθώρα των ανθρακονημάτινων αεροδυναμικών βοηθημάτων που γνωρίσαμε και στο «κλειστό» μοντέλο, συνεισφέροντας τρομερά στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Εντυπωσιακές είναι οι μεγάλες εισαγωγές αέρα για την ψύξη των intercoolers, ενώ το καπό κι η εντυπωσιακή αεροτομή είναι κι αυτά κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Τα εμπρός και πίσω φτερά έχουν «φουσκώσει» αρκετά, όπου στα «φρύδια» τους ενώ έχουν προστεθεί carbon προσθήκες. O θηριώδης κινητήρας έχει βελτιωθεί περαιτέρω αποδίδοντας πλέον 800 ίππους, ενώ η ροπή έχει «σκαρφαλώσει» στα 950 Nm κι έτσι το κοντέρ τερματίζει πλέον στα 350 χλμ./ώρα!

Στον κινητήρα έχει τοποθετηθεί ένα νέο σύστημα εξαγωγής κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι κι ενσωματώνει μια βαλβίδα ελέγχου που διαμορφώνει εν κινήσει την χροιά του κινητήρα. Επιπλέον η Techart έχει επέμβει και στην ανάρτηση, χαμηλώνοντας το «θηρίο» κατά 25 χλστ., με την προσθήκη νέων σκληρότερων ελατηρίων. Για όσους το επιθυμούν στον προαιρετικό εξοπλισμό, υπάρχει διαθέσιμη και μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Τέλος, η Techart έχει προσθέσει και τεράστιες μονομπούλωνες ζάντες 20 κι 21 ιντσών, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι ανθρακονημάτινοι δίσκοι του συστήματος πέδησης. Η καμπίνα βρίθει από Alcantara και δέρμα, ενώ διάσπαρτες είναι οι προσθήκες από ανθρακονήματα. Βέβαια αυτό το βελτιωτικό kit δεν είναι φθηνό, μιας και κοστίζει από 73.000 ευρώ, τιμή λίγο παραπάνω από όσο στοιχίζει μια νέα Porsche 718 Boxster S στη Γερμανία.

Get it on Google Play Download on the App Store