Undercover κτήνος Mustang 800 ίππων από τη Roush

H Roush Performance πιάνει στα χέρια της την 5λιτρη Mustang και την κάνει ισχυρότερη ακόμα κι από τη Shelby GT500! Άλλο που δεν της φαίνεται.

Η κίνηση ματ που έκανε ο βελτιωτικός οίκος, ήταν η τοποθέτηση ενός κομπρέσσορα στο θηριώδες μοτέρ, με σκοπό την αύξηση της ισχύος. Εν συνεχεία το παλιό σύστημα τροφοδοσίας καύσιμου αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε νέα αντλία βενζίνης, αλλά και μεγαλύτερα μπεκ με αυξημένη πίεση. Σειρά είχε το σύστημα εξαγωγής  το οποίο αλλάχτηκε όλο και τοποθετήθηκε ένα που επιτρέπει τη ρύθμιση της έντασης της εξάτμισης με δυο τρόπους. Είτε μέσω εφαρμογής στο smartphone, είτε από τον επιλογέα που έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με την Roush, η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,6 δλ., νούμερο απόλυτα λογικά, μιας και πλέον ο κινητήρας αποδίδει 797 ίππους και 908 Nm ροπής! Πέρα από τη βελτίωση του κινητήρα, η Roush έχει αναβαθμίσει και τα μαγνητοροϊκά αμορτισέρ της ανάρτησης MagneRide. Σύμφωνα με τους μηχανικούς, η ανάρτηση εξασφαλίζει κορυφαίο κράτημα, χωρίς να θυσιάζεται τρομερά η άνεση των επιβατών.

Πέρα από τη δύναμη, η Mustang της Roush είναι και πιο αρρενωπή σε εμφάνιση (όχι ότι δεν ήταν από το εργοστάσιο), αλλά όχι κραυγαλέα. Οι αεραγωγοί στα φτερά και το καπό, μαζί με τα αεροδυναμικά «φιλέτα» σε εμπρός προφυλακτήρα, μαρσπιέ και πόρτα πορτμπαγκάζ, που , χάρη στο νέο bodykit, που πλαισιώνονταιι υπέροχα από τις ζάντες των 20 ιντσών, ναι μεν αναβαθμίζουν το παρουσιαστικό της ‘Stang, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζουν για το «ράντσο» των σχεδόν 800 ίππων κάτω από το καπό. . Η Roush προσφέρει το συγκεκριμένο βελτιωτικό πακέτο για 20.660 ευρώ, με εγγύηση για πέντε χρόνια ή για 60.000 μίλια και δώρο ένα σετ εργαλείων.

Get it on Google Play Download on the App Store