Οι «κλούβες» της Fiat τονώνονται από τους Γερμανούς

Οι Γερμανοί βελτιωτές δείχνουν ιδιαίτερη ζέση για τα ιταλικά αυτοκίνητα, με μπροστάρη τη Novitec. Η Irmscher φαίνεται πως ζήλεψε και ανέλαβε όχι μόνο να τονώσει μοντέλα της Fiat, αλλά έκανε τη διαφορά και ασχολήθηκε με τα επαγγελματικά της.

Τα Scudo και Ulysse πέρασαν το κατώφλι της εταιρίας που φημίζεται για τις εργασίες της στα Opel, αποκτώντας εμφάνιση που άνετα θα μπορούσε να συνοδεύεται από τα σήματα της Abarth. Το εμπρός μέρος φιλοξενεί μεγαλύτερο spoiler στον προφυλακτήρα και πιο έντονο χείλος, που βάφεται σε κόκκινο χρώμα και συνδυάζεται υπέροχα με την αντίστοιχης απόχρωσης λωρίδα (στο Scudo) και ένθεση στις πλαϊνές ποδιές (Ulysse). Ποδιές έχουν και τα δύο, όπως επίσης ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα και ευμεγέθη αεροτομή, ενώ όλα τα βλέμματα έλκονται από τις πανέμορφες Heli Star ζάντες που διατίθενται σε 18, 19 ή 20 ίντσες.

Το οπτικό σκέλος ολοκληρώνεται από διάφορες επιλογές σε αυτοκόλλητα και ελατήρια χαμηλώματος 30 χλστ., που είναι και η μοναδική παρέμβαση σε μηχανικό στοιχείο. Οι κινητήρες παραμένουν απαράλλαχτοι, με τον 2.0λιτρο Multijet να προσφέρεται σε 3 εκδόσεις ισχύος (120, 140 και 165 ίππων) και να συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Εναλλακτικά υπάρχει η λύση της ηλεκτροκίνησης, μέσω των E-Ulysse και E-Scudo, που παρέχει 136 ίππους και τροφοδοτείται από μπαταρίες 50 kWh ή 75 kWh.

Get it on Google Play Download on the App Store