Παλιό Toyota Hilux SUV έγινε Lexus

Υπάρχουν αρκετά Toyota που σε κάποιες αγορές κυκλοφορούν με τα σήματα της Lexus. Το Hilux δεν συγκαταλέγεται σε αυτά, ούτε το SUV alter ego του. Το Fortuner λανσαρίστηκε το 2004 για αγορές όπως της Ινδονησίας και της Νέας Ζηλανδίας, σημειώνοντας εξαιρετικά εμπορικά αποτελέσματα και αναμένοντας την τρίτη του γενιά. Ένα αυτοκίνητο της πρώτης, πάντως, μετετράπη πρόσφατα σε premium μέσω της «μεταμόσχευσης» προσώπου.

Η εταιρία Autorounders βρίσκεται στην Ινδία και δραστηριοποιείται στη βελτίωση Toyota, ιδίως στη μετατροπή τους σε Lexus. Ένα Fortuner MK1 (2004-2015) απαλλάχτηκε από το «ρυτιδιασμένο» εμπρός μέρος, στη θέση του οποίου τοποθετήθηκε η αμφιλεγόμενη μάσκα, μαζί με νέο προφυλακτήρα και αντίστοιχα φωτιστικά σώματα. Λιγότερες, αλλά εξίσου διακριτές, αλλαγές έχουμε και πίσω, όπου το σετ νέος προφυλακτήρας – διαφορετικά φανάρια αναβαθμίζουν την εικόνα των μετόπισθεν του Fortuner.

Οι Ινδοί έχουν προβεί σε δραματικές διαφοροποιήσεις και στην καμπίνα, όπου συναντάμε καινούργιο τριάκτινο τιμόνι από το σημερινό Fortuner, μοντέρνες δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και νέα οθόνη αφής για το εκσυγχρονισμένο σύστημα πολυμέσων, που φέρνει το Fortuner στο 2022 και του προσφέρει καλύτερα γραφικά, λειτουργικό Android και κάμερες 360 μοιρών. Οθόνες απολαμβάνουν και οι πίσω επιβάτες, καθώς δυο μονάδες τοποθετούνται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και δίνουν μια πλήρη premium εμπειρία στους παροικούντες την καμπίνα του ιαπωνικού SUV.

Get it on Google Play Download on the App Store