Πολύ άγριο Toyota Hilux Black Bison

Από τα πιο γνωστά pick-up οχήματα σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες, είναι το Toyota Hilux, το οποίο στην υπάρχουσα γενιά του συνδυάζει τις αυξημένες ικανότητες φόρτωσης και κίνησης σε δύσβατα εδάφη (στις εκδόσεις 4×4), σε συνδυασμό με αυξημένες ανέσεις.

Δείτε ακόμη: Πόσο κοστίζει το «σκληρό» Toyota Tacoma TRD Pro;

Από πλευράς σχεδιασμού, ειδικά στις πιο πλούσιες εκδόσεις, έχει στοιχεία δυναμισμού, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και της κατηγορίας. Για όσους πάλι θέλουν πιο extreme εμφάνιση, τότε δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στην έκδοση Black Bison της Wald International. Οι προσθήκες που έχουν γίνει στο αμάξωμα είναι πολλές και μεταμορφώνουν το Hilux σε ένα «αγρίμι».

Το body kit περιλαμβάνει διάφορα τμήματα κατασκευασμένα από fiberglass, όπως είναι οι προσθήκες στους προφυλακτήρες και στα φτερά, η αεροτομή στην πόρτα του χώρου φόρτωσης και οι αεραγωγοί στο καπό. Την οπτική αναβάθμιση συμπληρώνουν οι νέες ζάντες των 20 και 22 ιντσών, συνδυασμένες με χωμάτινα ελαστικά. Επίσης, προσφέρονται προβολείς LED στην οροφή, φώτα LED στον εμπρός προφυλακτήρα, σκαλοπάτια, τρεις απολήξεις της εξάτμισης από το πλάι, προστατευτική ποδιά και κάλυμμα για την καρότσα.

Δείτε ακόμη: Toyota GR Yaris με μηνιαία δόση 298 ευρώ

 

Get it on Google Play Download on the App Store