«Πρησμένο» Honda e προς τιμήν της Honda Racing F1!

Από το εργοστάσιο το Honda e είναι ένα όμορφο και ρετρό μοντέλο, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Όμως τώρα με τις ενισχύσεις της Innovate Composites και με το πρησμένο bodykit που εξελίσσει, το αγριεύει ακόμα περισσότερο!

Για την ακρίβεια, όπως αναγράφεται και στην Instagram σελίδα της εταιρείας, η δημιουργία αυτή είναι ένας φόρος τιμής στη Honda Racing F1, στον πρωταθλητή της F1 Max Verstappen και στην ομάδα του την Red Bull Racing. Με τις νέες προσθήκες στο αμάξωμα, το Honda e δείχνει έτοιμο να «οργώσει» τις πίστες! Αρχικά οι βελτιωτές τοποθέτησαν έναν νέο προφυλακτήρα με ένα παραλληλόγραμμο άνοιγμα στο κατώτερο σημείο του, ενώ δεξιά κι αριστερά έχουν τοποθετηθεί τα απαραίτητα canards που ενισχύουν την αεροδυναμική. Αυτό όμως που άλλαξε άρδην το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, είναι τα φουσκωμένα φτερά, εμπρός και πίσω, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθούν και μεγαλύτεροι τροχοί. Εντυπωσιακές είναι οι ζάντες με τις 6 ακτίνες, εμπνευσμένες από τους αγώνες. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, τα μαρσπιέ κι αυτά με τη σειρά τους έχουν ένα σεβαστό πλάτος. Στο οπίσθιο τμήμα του αυτοκινήτου ξεχωρίζει ο αεροδυναμικός διαχύτης, αλλά κι η ευμεγέθης αεροτομή.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Innovate Composites ακόμα δουλεύει πάνω στο bodykit ωστόσο στο Instagram της έχει βάλει μερικά renderings για το πως θα είναι σε τελική μορφή. Η παραγωγή θα είναι περιορισμένη, με την εταιρεία να αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα στη social media σελίδα της εταιρείας για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και για να πάρουν σειρά προτεραιότητας.

Μηχανικά, εφοδιάζεται με το ηλεκτρικό μοτέρ που παραμένει ως έχει. Να υπενθυμίσουμε ότι το Honda e διατίθεται αρχική έκδοση των 136 ίππων και στην ισχυρότερη Advance των 154 ίππων. Προφανώς το βελτιωμένο ηλεκτρικό ιαπωνικό αυτοκίνητο να διαθέτει το πιο ισχυρό μοτέρ, το οποίο στο νορμάλ Honda e προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,3 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store