Τρομάζει και συναρπάζει το MegaRaptor των 475 ίππων

Τι γίνεται όταν η Megarexx Trucks αποφασίσει να «δανειστεί» ένα 2022 Ford F-250 MegaRaptor Crew Cab Lariat pickup και το επιμεληθεί; Το αποτέλεσμα είναι ορατό στις φωτογραφίες. Πρόκειται για ένα απίστευτα «κακό» off-road όχημα, το οποίο δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Ίσα-ίσα, οι υπόλοιποι οδηγοί θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους για να το φωτογραφίσουν. Μπορεί οι τιμές των υγρών καυσίμων να έχουν πάρει την ανηφόρα και να είναι ασύμφορη η αγορά του, αλλά από τη στιγμή που το… οφθαλμόλουτρο είναι δωρεάν, κανέναν δεν πειράζει.

Γεμίζοντας το ρεζερβουάρ του 6,7 λτ. Power Stroke V8 turbodiesel, ισχύος 475 ίππων, μπορεί να αδειάσει το πορτοφόλι, αλλά σίγουρα η χαρά θα είναι μεγάλη. Η ροπή ανέρχεται σε 1.424 Nm και το κιβώτιο είναι 10 σχέσεων, αυτόματο. Η ανυψωμένη ανάρτηση κατά 152,4 χλστ., περιλαμβάνει αμορτισέρ της Bilstein, ρυθμιζόμενα ψαλίδια και ενισχυμένες βάσεις της MegaRexx στα ακρόμπαρα, όπως επίσης και διπλές αντιστρεπτικές ράβδους. Το αυτοκίνητο διαθέτει τροχούς 20 ιντσών, με τα ελαστικά να είναι 46 ιντσών Michelin XZL. Για να χωρέσουν όλα αυτά, η εταιρεία αναγκάστηκε να μετακινήσει τον εμπρός άξονα κατά 38,1 χλστ., προκειμένου να μην ακουμπά το λάστιχο τα φτερά. Επίσης, η απόχρωση είναι η κλασική αμερικανική στρατιωτική παραλλαγής με σκούρο και ανοικτό καφέ, πράσινο και μαύρο σε τύπο matt, με την εμφάνιση αυτή να εμφανίζεται και στο εξωτερικό μέρος των ζαντών.

Η Megarexx έχει τοποθετήσει στο Ford F-250 MegaRaptor νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερη γωνία προσέγγισης, αλλά και τέσσερα φώτα 7 ιντσών LED επάνω του, συν μια 20 ιντσών λωρίδα LED στη γρίλια. Σε κάθε πλευρά τα φτερά είναι νέα για να ταιριάξουν με το όλο σύστημα και κάθε ένα από αυτά είναι πιο «φουσκωμένο» κατά 2.286 χλστ. σε σχέση με το «μαμά» αυτοκίνητο. Πάνω από την οροφή, υπάρχουν κι άλλες 6 λυχνίες 7 ιντσών LED. Επίσης, ο πίσω προφυλακτήρας περιλαμβάνει δύο τετράγωνα φώτα LED 2 ιντσών για την όπισθεν και ελεγχόμενες μέσω εφαρμογής λυχνίες RGB.

Για να διευκολυνθεί η είσοδος στην καμπίνα, το pick-up διαθέτει ένα σκαλοπάτι σε κάθε πλευρά, ενώ μέσα διακρίνονται τα θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα για τους εμπρός επιβάτες, με την ταπετσαρία να διακοσμείται από μικρο-διάτρητο δέρμα απόχρωσης Black Onyx. Το σύστημα ήχου είναι stereo 10 ηχείων, ενώ για τις κόρνες, η Megarexx χρησιμοποίησε Motohorn από τις αμαξοστοιχίες. Η τιμή του οχήματος ανέρχεται σε 169.950 δολάρια (ισοτιμία 154.480 ευρώ), η Megarexx φροντίζει κάθε MegaRaptor και με το παραπάνω και με αρχή τη βασική έκδοση που ήδη διατίθεται, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει απόχρωση και άλλα πολλά, για να το φέρει ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες του.

Get it on Google Play Download on the App Store