Bodykit made in Taiwan αγριεύει φουλ τις BMW M3/M4

Σίγουρα οι περισσότεροι πιστεύετε πως ο σχεδιασμός των BMW M3 και Μ4 είναι αρκετά δυναμικός και τα αμαξώματα και των δυο μοντέλων δεν χρειάζονται το κάτι παραπάνω.

Άποψη που φαίνεται να μην συμμερίζεται ο βελτιωτικός οίκος Zacoe, που μας έρχεται από την Ταϊβάν και κυκλοφόρησε δυο εντυπωσιακά «κουστούμια» για τα μοντέλα επιδόσεων της γερμανικής μάρκας. Τα bodykit ενσωματώνουν ένα αρκετά επιθετικό splitter, όπως επίσης και αιχμηρά μαρσπιέ, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένα τα αεροδυναμικά βοηθήματα που υπάρχουν αριστερά και δεξιά στον πίσω διαχύτη, καθώς επίσης και η σταθερή αεροτομή. Σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο όλες αυτές οι προσθήκες δεν βελτιώνουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων, αλλά και την αεροδυναμική τους, αυξάνοντας σημαντικά την παραγόμενη κάθετη δύναμη!

Είναι γνωστό πως οι γρίλιες των νεφρών των μοντέλων της BMW έχουν ένθερμους υποστηρικτές, αλλά και φανατικούς εχθρούς, με τον ιδιοκτήτη του βελτιωτικού οίκου να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Για αυτό φρόντισε με το bodykit του να τονίσει περισσότερο τα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινήτου, τραβώντας την προσοχή του παρατηρητή σε άλλα μέρη του αμαξώματος κι όχι στις γρίλιες. Εμάς πάντως μας άρεσε! Εσάς;

Get it on Google Play Download on the App Store