Το πιο «πολεμικό» Toyota Land Cruiser ever

Όποια έκδοση του Toyota Land Cruiser κοιτάξεις, είτε την «βασική» LC300 είτε τη GR Sport, η αύρα του θα σου επιβληθεί θέλεις δε θέλεις, σου αρέσει δε σου αρέσει. Ακόμα κι αν σε κάποιους φαίνεται υπερβολικά μεγάλο, το θρυλικό SUV της Toyota είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται ο βελτιωτικός οίκος Khann International και προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις, ώστε το «θηρίο» να φαίνεται ακόμα πιο απειλητικό. Πρόκειται για ένα πλήρες βελτιωτικό κιτ για το αμάξωμα του LC300, που προσθέτει νέα στοιχεία στο SUV, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Και πιστέψτε μας, το τελικό αποτέλεσμα μαγνητίζει. Τα επιπλέον φουσκώματα των φτερών προσθέτουν πλάτος στους ήδη φαρδιούς ώμους του, με τιμή 2.380 ευρώ. Επίσης, το μπροστινό μέρος διακοσμείται με κάλυμμα στο καπό, φτιαγμένο από ανθρακονήματα, και μάσκα ψυγείου, που διατίθενται για 5.000 ευρώ και 2.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Στα πλαϊνά, ξεχωρίζει το κάλυμμα του εξωτερικού καθρέφτη από ανθρακονήματα με τιμή 1.370 ευρώ, ενώ ένα σετ σφυρήλατων ζαντών KW-LT2 R22/ET 22 ιντσών είναι επίσης διαθέσιμο ως πρόσθετη επιλογή για 8.200 ευρώ. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, την παράσταση κλέβει ένα ζευγάρι αεροτομές στη μεγάλη πόρτα του πορτμπαγκάζ, επίσης κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με τιμή 1.285 ευρώ.

Οι τιμές, να διευκρινιστεί, δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή άλλα έξοδα που προκύπτουν κατά την αποστολή στη χώρα όπου έχει παραγγελθεί το Cruiser, επομένως γίνεται κατανοητό πως αυτό το πλήρες κιτ αμαξώματος θα κοστίσει πολύ στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις ΗΠΑ, όπου το Land Cruiser δεν πωλείται, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου όπου ο χρόνος αναμονής των τεσσάρων ετών αυξάνει τις μονάδες που πωλούνται από τους «ενδιάμεσους» εμπόρους.

Get it on Google Play Download on the App Store