Εντυπωσιακή BMW X4 από τον οίκο AC Schnitzer

Τι κι αν η νέα BMW Χ4 είναι σχετικά φρέσκια; Ο γνωστός οίκος AC Schnitzer δημιούργησε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για το sport SUV που πραγματικά συναρπάζει.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση έχει τοποθετηθεί ένα ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο που ενισχύει κατά πολύ το macho look που διαθέτει η X4. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι M-Look με μεγάλα ανοίγματα, ενώ στις άκρες του έχουν τοποθετηθεί δυο έξτρα spoiler που έχουν λογότυπο AC πάνω τους.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένη BMW X4 M40i – «ελβετικός μπαλτάς»

Στα πλαϊνά έχουν τοποθετηθεί νέες ποδιές, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν δυο πράγματα: Πρώτον, οι δυο αεροτομές (μια στην πόρτα του χώρου αποσκευών κι άλλη μια στο τέλος της οροφής) αλλά και τα δυο τελικά των εξατμίσεων, τα οποία ο πελάτης μπορεί να τα επιλέξει, είτε με απόχρωση χρωμίου, είτε μαύρη. Για το ακόμα καλύτερο κράτημα, έχει τοποθετηθεί μια νέα ανάρτηση, η οποία χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 20 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Πως κατασκευάζεται η νέα BMW X4 (+video)

Όμως οι βελτιωτές έχουν φροντίσει να επέμβουν λιγάκι και στον κινητήρα. Έτσι για την έκδοση xDrive 30d, από τα 265 άλογα τον φτάνουν στα 315, ενώ την ισχυρή Μ40d xDrive από τους 326 ίππους την εκτοξεύουν στους 380. Σε ότι αφορά τη μηχανική μετατροπή, το μόνο που ανακοίνωσε ο βελτιωτικός οίκος είναι πως η Μ40d xDrive, διαθέτει νέο σύστημα εξαγωγής από το downpipe έως και τα δυο τελικά!


Get it on Google Play Download on the App Store