«Φτερωτή» Toyota Supra για απίστευτα λεφτά (+video)

Λίγοι βελτιωτές στον κόσμο τυγχάνουν τόσο σεβασμό στην Ιαπωνία, όσο ο βελτιωτικός οίκος TOM’S. Κι αυτό όχι μόνο γιατί έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα Toyota που αλωνίζουν στις πίστες, αλλά και μερικά από τα καλύτερα μοντέλα για χρήση δρόμου.

Η εικονιζόμενη Toyota Supra είναι ένα εξ’ αυτών των αυτοκινήτων, με τη βελτιωτική εταιρεία να προσφέρει μια πληθώρα βελτιώσεων για την νέα Supra, που την κάνουν ξεχωριστή συγκριτικά με τα υπόλοιπα «αδελφάκια» της. Αρχικά ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος φέροντας μαύρες ματ ενθέσεις, που κάνουν όμορφη αντίθεση με το λευκό αμάξωμα, αλλά και τις κόκκινες λεπτομέρειες που πέρα από τον προφυλακτήρα τις συναντάμε στα τονισμένα μαρσπιέ, στο χείλος των ζαντών, αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα. Με το όλο άγριο παρουσιαστικό «δένουν» υπέροχα οι μαύρες ζάντες, πίσω από τις οποίες φαίνονται οι δαγκάνες Brembo. Κερασάκι στην τούρτα ο διαχύτης, από τον οποίο ξεπροβάλλουν οι δυο διπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής, αλλά κι η τεράστια αεροτομή.

O οίκος TOM’S θα κατασκευάσει μόλις 99 αυτοκίνητα με αυτό το παρουσιαστικό και η εικονιζόμενη Supra είναι διαθέσιμη προς πώληση, με μόλις 7.000 χλμ. στο κοντέρ. Σε ότι αφορά την τιμή της αυτή ξεκινάει από τα 112.895 ευρώ (127.500 δολάρια)! Υψηλό κόστος μεν, αλλά δικαιολογεί εν μέρει την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης Supra.

Get it on Google Play Download on the App Store