Βελτιωμένο Mercedes Sprinter για γκαζιάρηδες τουρίστες

Με την τουριστική περίοδο να έχει ανοίξει επισήμως, τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα/μηχανάκια/ «γουρούνες» και τα βανάκια βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο. Οι επισκέπτες της χώρας μας, κάπως πρέπει να μετακινούνται. Είτε μεμονωμένα είτε σε γκρουπάκια, οι τουρίστες «οργώνουν» τις ομορφιές της Ελλάδας. Και με ένα Mercedes Sprinter σαν το συγκεκριμένο, θα το κάνουν συνοδεία περισσότερων συγκινήσεων.

Το τμήμα VanSports του οίκου Hartmann, ειδικεύεται στη βελτίωση πουλμανακίων. Το Sprinter συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοφιλέστερων, οπότε η δημιουργία αντίστοιχου πακέτου ήταν φυσικό επακόλουθο. Οι Γερμανοί δεν προέβησαν σε υπερβολές, αναβαθμίζοντας την εικόνα του βαν από τη Στουτγκάρδη μέσω αεροδυναμικών προσθηκών χαμηλά στους προφυλακτήρας και τα μαρσπιέ. Στον πίσω, δε, η διαμόρφωση παραπέμπει σε διαχύτη (η κλασική τεχνοτροπία του ψευδοδιαχύτη). Όλα τα κρύσταλλα, εκτός οδηγού και παρμπρίζ, είναι φιμέ της μεγαλύτερης σκουρότητας, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές της οπτικής τόνωσης.

Στις τέσσερις άκρες του αμαξώματος τοποθετούνται οι 20άρες, πολυάκτινες και μαύρες ζάντες VEST1 της VanSports, σε ελαστικά 255/45 Continental Sport Contact. Προαιρετικά διατίθενται και ελατήρια χαμηλώματος, κάνοντας ακόμα πιο επιθετικό το παράστημα της γερμανικής «κλούβας». Επίσης προαιρετικά, για τους πιο απαιτητικούς, προσφέρεται πιο επιθετικό body kit και custom δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό.

Get it on Google Play Download on the App Store