Αυτό είναι το νέο Dacia Duster

Το Dacia Duster παρουσιάστηκε το 2009 και ήρθε για να βάλει ξανά στον χάρτη της αυτοκίνησης τη ρουμάνικη μάρκα, ενώ από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 μονάδες. Πλέον όμως έχουμε και επισήμως τη δεύτερη γενιά του.

Δείτε ακόμα: Αυτοκίνητα έως 10.000 ευρώ: Dacia Sandero 1.0 73 PS

Σύμφωνα με την ίδια την μάρκα έχουμε να κάνουμε με μία ολοκαίνουργια έκδοση, η οποία έχει αλλάξει σε όλα της. Αυτό φαίνεται και στις εικόνες της, οι οποίες πάντως δεν φανερώνουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο η Dacia διατείνεται πως είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και με πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το αμάξωμά του πάντως, αν και θυμίζει το τωρινό μοντέλο δεν μοιράζεται κανένα σημείο με αυτό. Οι κυριότερες αλλαγές του είναι στο εμπρός μέρος, στα φώτα με τα LED στοιχεία και την μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα ξεχωρίζουν με το σχεδιασμό τους. Το καπό έχει πιο έντονο ανάγλυφο πλέον, το εμπρός παρμπίζ είναι 100 χλστ. πιο μπροστά, οι αλουμινένιες μπάρες οροφής είναι ανασχεδιασμένες και οι ζάντες αλουμινίου το ίδιο.  Παρών είναι και το χρώμιο τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: 1.000.000 Dacia κατασκευασμένα στο Μαρόκο

Το ρουμάνικο SUV θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό και θα γνωρίσουμε τα μοτέρ του και φυσικά το εσωτερικό του.

Get it on Google Play Download on the App Store