Σε δημοπρασία μία από τις 20 Lamborghini Reventon

Η Lamborghini Reventon έχει σχεδόν μία δεκαετία στις… ρόδες της, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου. Η συγκεκριμένη έχει διανύσει μόλις 1.600 χλμ. και θα οδηγηθεί σε δημοπρασία στην οποία αναμένεται να αλλάξει ιδιοκτήτη για περίπου 1.3 εκατομμύρια ευρώ.

Τη Lamborghini Reventon τη γνωρίσαμε το 2007 στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ως ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, καθώς τότε ήταν η πιο σπάνια και η ακριβότερη Lamborghini που είχε κατασκευαστεί ποτέ, αφού παράχθηκε σε μόλις 20 μονάδες (21 μονάδες αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και το αυτοκίνητο που θα παραμείνει μουσειακό έκθεμα σε όλη του τη ζωή) και κόστιζε 1.4 εκατομμύρια ευρώ καινούργιο.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 10 μάρκες αυτοκινήτου που Googlάραμε περισσότερο το 2016

Και οι 20 ή 21, αν προτιμάτε, Lamborghini Reventon ήταν βαμμένες σε μαύρο ματ χρώμα, διέθεταν πράσινη αλκαντάρα, μαύρο δέρμα και εσωτερικό από ανθρακονήματα. Κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμά της φωλιάζει ο 6.5 λτ. V12 της Lamborghini ο οποίος αποδίδει 650 ίππους.

Μετά σχεδόν από μία δεκαετία μία από τις Reventon θα βγει λοιπόν στο σφυρί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου RM Sotheby’s που θα διεξάγει και την δημοπρασία, αναμένεται να πιάσει από ένα έως και 1.3 εκατομμύρια ευρώ.

Η δημοπρασία της Lamborghini Reventon με αριθμό παραγωγής 3/20 και τέσσερις ιδιοκτήτες από την αρχή της ζωής της έως και σήμερα, θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου.

 

Get it on Google Play Download on the App Store