Αποκαΐδια από Lamborghini σε τιμή που… καίει!

Κάθε μοντέλο της Lamborghini αποτελεί ένα όνειρο για τους απανταχού φίλους της αυτοκίνησης, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα. Ακόμα και ένα απλό εξάρτημα κοστίζει αρκετές εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ, ενώ φαίνεται πως και σε κατάσταση… κάρβουνου η αξία κρατιέται σε υψηλά επίπεδα.

Όπως συμβαίνει και με την συγκεκριμένη απανθρακωμένη Lamborghini Murcielago LP640 του 2008, η οποία μπορεί να έχει καταστραφεί ολοσχερώς, όμως πωλείται στην τιμή των σχεδόν 15.500 ευρώ. Σίγουρα με αυτά τα χρήματα μπορεί κάποιος να αγοράσει διάφορα καινούργια ή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε… κανονική κατάσταση και όχι μερικά αποκαΐδια από το σασί και τις πόρτες που έχουν απομείνει.

Στην περίπτωση που βρεθεί κάποιος για να αγοράσει το καμένο κουφάρι της Murcielago, ο ίδιος πωλητής προσφέρει και ένα V12 6.2 λτ. κινητήρα με λίγα χιλιόμετρα στην τιμή των 22.658 ευρώ. Αν βάλουμε και τα υπόλοιπα εξαρτήματα και εργασίες που χρειάζονται για να γίνει πάλι αυτοκίνητο, τότε το συνολικό κόστος θα φτάσει ή θα ξεπεράσει το κόστος μιας καλής μεταχειρισμένης Murcielago.

Διαβάστε ακόμα:

Αγόρασε μεταχειρισμένη Lamborghini από το internet και την πάτησε…(+video)

VW Golf R 3.6 Bi-Turbo «τσαγιάζει» Lamborghini Gallardo

Σπάνια Lamborghini Countach του 1987 με 10.463 χλμ.!

Get it on Google Play Download on the App Store