Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η τελευταία LaFerrari Aperta

Η Ferrari αρκετές φορές έχει βγάλει αυτοκίνητά της στο σφυρί, προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα για καλό σκοπό. Πιο πρόσφατα, το είχε κάνει μετά τον σεισμό του 2016 στην Ιταλία για να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς, το κάνει και τώρα για να χαρίσει τα έσοδα της σε φιλανθρωπικό σκοπό…

Δείτε ακόμη: Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη και πότε έρχεται στην Ελλάδα το Honda Civic Type R

Και συγκεκριμένα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Σώσε το παιδί» (κάτι ανάλογο με το δικό μας «Χαμόγελο του παιδιού») στο οποίο και θα πάνε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία της 210ης και τελευταίας LaFerrari Aperta.

Η συγκεκριμένη LaFerrari θα δημοπρατηθεί σε ειδική εκδήλωση, την «Leggenda e Passion» για τον εορτασμό των 70 χρόνων της εταιρίας, ενώ την όλη διαδικασία έχει αναλάβει ο γνωστός οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s, ο οποίος υποσχέθηκε πως αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη δημοπρασία Ferrari που έγινε ποτέ!

Διαβάστε επίσης: Φοβερή τεχνολογία Toyota για μοτέρ μεταβλητής συμπίεσης

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο αυτό καθ’ αυτό, θα ξεχωρίζει όχι μόνο επειδή είναι η τελευταία LaFerrari Aperta. Και αυτό γιατί η ιταλική μάρκα, φρόντισε ώστε να το διαφοροποιήσει εξωτερικά με το μεταλλικό χρώμα Rosso Fuoco, το οποίο συνοδεύεται από λευκές, αγωνιστικές λωρίδες και εσωτερικά επενδύοντάς το με αλκαντάρα αλλά, ενθέσεις ανθρακονημάτων και κόκκινες λεπτομέρειες.

Get it on Google Play Download on the App Store