Ψαροταβέρνα Remetzo στην Πέρδικα Αίγινας

Η Αίγινα είναι ένα πανέμορφο νησί, μια ανάσα μακριά από την Αθήνα. Ιδανικός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή ή ολιγοήμερη απόδραση, σε όμορφες παραλίες στα γαλάζια νερά του Αργοσαρωνικού.

Οι αποστάσεις με το αυτοκίνητο είναι μικρές και έτσι ο ταξιδιώτης μπορεί εύκολα και σε λίγα λεπτά να μεταβεί στα διάφορα σημεία. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου αποτελεί επίσης, ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού και τόπο έλξης για τους επισκέπτες που συρρέουν στο σημείο κατά χιλιάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για να προσκυνήσουν.

Η Πέρδικα απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Αίγινας. Είναι ένα «πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι» πάνω στη θάλασσα, απέναντι από το νησάκι της Μονής, από το οποίο μπορεί κανείς να ρεμβάσει και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα βλέποντας τον ήλιο να χάνεται μέσα στη θάλασσα.

Εκεί θα συναντήσετε την πολύ γνωστή στο νησί ψαροταβέρνα Remetzo του Νότη και της Αντωνίας Μούρτζη. Εδώ όλα τα πιάτα είναι μαγειρεμένα με μεράκι, γνώση και ποιοτικά υλικά. Τόσο τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μοσχοβολούν ιώδιο, όσο και τα φρεσκότατα κρέατα και λαχανικά, επιλέγονται με πολύ μεγάλη προσοχή. Τα φαγητά είναι όλα φτιαγμένα με γνήσια υλικά και Ελληνικές συνταγές από τη νησιώτικη παραδοσιακή κουζίνα. Tα ορεκτικά που ξεχωρίζουν είναι μύδια σαγανάκι, γαρίδες σαγανάκι και χταπόδι κρασάτο με ούζο, παγωμένη μπύρα ή κρασί. Για κυρίως πιάτο μπορείτε να επιλέξετε αστακομακαρονάδα ή γαριδομακαρονάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνική Δημοκρατία και το Υπουργείο Τουρισμού πιστοποίησε το εστιατόριο Remetzo με ειδικό σήμα ποιότητας ελληνικής κουζίνας. Επίσης, έχει υψηλή αξιολόγηση στο tripadvisor, για συνεχόμενες χρονιές.

Ο χώρος διατίθεται επίσης για δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης αλλά και για επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η ψαροταβέρνα Remetzo βρίσκεται στην περιοχή της Πέρδικας, σε υπερυψωμένο σημείο, με άριστη θέα και δροσερό αεράκι από τη θάλασσα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store