Ξενοδοχείο Πέτρες στην Πάρο (Νάουσα)

Το ξενοδοχείο Πέτρες, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Νάουσας, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση «γνήσιας» και ζεστής φιλοξενίας μέσα σε ένα περιβάλλον χαλαρότητας και ηρεμίας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα συνδυασμό ισορροπίας, δράσης και πνευματικής ευεξίας. Μέσα σε μια εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα, θα απολαμβάνετε καθημερινά το ιδιαίτερο σπιτικό πρωϊνό με υλικά του νησιού, δίπλα στην πισίνα!

Διαθέτει 16 άνετα δωμάτια και ένα διαμέρισμα, όλα με προσεγμένη διακόσμηση, απόλυτα εναρμονισμένα με το ύφος του νησιού. Το κατάλυμα Πέτρες παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα αναζητήσει ο επισκέπτης, έτσι ώστε να νιώσει πολύ άνετα, κάθε στιγμή της μέρας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πισίνα, pool bar, εστιατόριο, χώρο στάθμευσης (κλειδώνει το βράδυ), γυμναστήριο, γήπεδο τένις, σάουνα και τζακούζι. Επίσης. παρέχονται δωρεάν Wifi, Laptop ή Tablet κατόπιν ζήτησης, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμός, mini bar, επιπλέον παιδικό κρεβάτι, βραστήρας και υπηρεσία αφύπνισης.

Η εξαιρετική ησυχία και η έντονη αίσθηση ηρεμίας εξασφαλίζουν έναν ξεκούραστο ύπνο, μετά από μια έντονη μέρα με τα πολύ αναπαυτικά στρώματα στα κρεβάτια να κάνουν τη διαφορά.

Ο κος Σωτήρης θα προσφερθεί να σας παραλάβει από το λιμάνι, αν δεν έχετε το δικό σας όχημα, αλλά και να σας μεταφέρει μέχρι τη Νάουσα. Η κα Κλέα θα σας «»κακομάθει» με το γενναιόδωρο πρωϊνό της και τα νοστιμότατα σπιτικά εδέσματα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store