Ταβέρνα το Μουράγιο στην Παροικιά της Πάρου!

Καθώς θα κάνετε την βόλτα σας στο κεντρικό παραλιακό δρόμο της Παροικιάς (ο οποίος «κλείνει» τα απογεύματα για απολαυστικούς περιπάτους), την Ακτή Γιάννη Πάριου, το βλέμμα σας θα πέσει στην πολυτελή ταβέρνα το Μουράγιο! Μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας!

Την Ταβέρνα Μουράγιο θα την αγαπήσουν οι λάτρεις του ψαριού, μιας και οι περισσότερες σπεσιαλιτέ της είναι με βάση το ψάρι! Όλα είναι φρεσκότατα και ντόπια, μιας κι επιλέγονται ντόπιοι ψαράδες και παραγωγοί. Μη ξεχάσετε να ζητήσετε την σπιτική μυζήθρα που θα ξετρελάνει τους γευστικούς σας κάλυκες.

Αν πάλι θέλετε αποκλειστικά κρέας, κανένα θέμα, μιας και το μενού περιλαμβάνει πολλά πιάτα και για κρεατοφάγους. Ούτως ή άλλως το ευγενικό κι άψογα καταρτισμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιάτο της αρεσκείας σας. Το εξαιρετικά σημαντικό είναι, πως πέρα από άριστη κουζίνα, η διοίκηση της ταβέρνας έχει φροντίσει να μειώσει κατά πολύ την χρήση πλαστικού και πλέον χρησιμοποιεί χάρτινα σουπλά αντί για τραπεζομάντηλα με πλαστική επένδυση, όπως επίσης χάρτινες τσάντες και ξύλινα μαχαιροπίρουνα για φαγητό σε πακέτο.

Παραγγείλτε ένα από τα εξαιρετικά κρασιά που προσφέρει η Ταβέρνα Μουράγιο και απολαύσετε το γεύμα σας δίπλα στη θάλασσα, με θέα το φημισμένο ύφαλο Πόρτες!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Get it on Google Play Download on the App Store